belki ilginizi çeker
  1. · msn i smiley doldurarak şebek götüne çeviren insan
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  2. · prison brake
  3. · okan bayülgen
  4. · 100 opera
  5. · galatasaray
  6. · colin kazım richards
  7. · dersim katliamı
  8. · karadenizli
  9. · türkiye laik kalmalı mı

msn de her harfi farklı bir smiley olan tipler  

1. yazışmanın amına koyan tiplerdir bunlar. mesela okey yazıcak bir prezervatif markası olan okey'in logosu çıkar konuşmada, dans eden muzlar ve elleri kolları sallanan harflerle de piç eder konuşmayı. ilginç! bir de çok fazla güldüğünü belirtmek için yerlerde yuvarlanan gerizekalı bir smiley vardır ki ayrı bir başlık altında incelenmesi gerekir.
    (jimmyjazz, 03.06.2007 02:00)
  2. ne yazdıkları belli bir inceleme ve analizden sonra anlaşılabilecek sinir bozucu şahsiyetlerdir.
    (poly aka bilirkişi, 03.06.2007 02:03 ~ 02:03)
  3. msn messenger'ın engelle-sil özelliğini kullandıran kişilerdir. iletileri yanar döner tabela kıvamındadır. en sık kullandıkları söz (!) öbekleri "tmm cnm" ve "he he" den ibarettir.
    (truman, 03.06.2007 02:03)
  4. msn messenger'da, araçlar>seçenekler>iletiler sayfasından "özel ifadeleri göster" seçeneğini iptal ederek kötü emellerini suya düşürebileceğimiz insanlardır bunlar.
    (thedewil, 03.06.2007 02:06)
  5. ekledikleri ifadeleri parantez içinde veya iki adet ":" arasında tanıtsalar çok daha güzel olacak insanlar. ulan adam yoklama diyecek yok kısmında farklı bir ifade am kısmında ayrı bir ifade. adamı uyuz eder böyleleri.
    (sageeth, 05.06.2007 21:26)
  6. yazdıklarını sağlam bi analizden geçirilmesi gereken insanlar.okunmuyor abi adam gibi yaz dersin "şimdi hiç uğraşamam" yazarlar,bu cümleyide okumak bi otuz saniye alır.açıkçası vakit öldürürler.insanı uçsuz bucaksız sinir denizine yelken açtırırlar.
    (çavuş, 05.06.2007 21:42)
  7. bunların en kötü versiyonları her harfe hareketli animasyon harf resimleri atayanlardır. evet gerçekten var böyleleri, yememiş içmemiş her harfe ayrı resim atamış, azmediyor ve bunlarla sizinle konuşmaya başlıyor.

bir selamla başlıyor her şey, aylardır görmediğiniz x kişisine(ki genellikle kız olur bunlar) selam verdiğinize vereceğinize pişman olursunuz. bir ileti gelir ama boş gözükür önce, ne lan bu demeye kalmadan harfler tek tek çıkmaya başlar, hiçbir zaman tak diye hepsi açılmaz. önce n'ler çıkar, sonra ı'lar sonra gerisi gelir sırayla. kendinizi küçük çaplı bir çarkıfelek yarışmasında bulursunuz;

n _ s ı _ s ı n

- eee "l" diyelim o zaman
    + evveeet bir tane var!
    - tahmin ediyorum; "nasılsın"
    + 3000 puan sycrone one'a gidiyor!

insanın umut sarıkaya karikatürlerindeki gibi bunu yapanları bir kamyona doluşturup şehir dışına atası geliyor. maksat şehir eski güvenli günlerine geri dönsün. varsın ben dünyanın en skindirik kahramanı olayım...

(bkz: dünyanın en sikindirik kahramanı fethi)
    (sycrone one, 02.10.2007 23:34)
  8. (bkz: anadili gibi smiley ce konuşmak)
    (gebesh, 02.10.2007 23:53)
  9. insan, 8 yaşındaki minnacık yeğeninin böyle bir topluluğa dahil olduğunu görebiliyor. ne boktan bi şey.
    (alik, 02.10.2007 23:59 ~ 03.10.2007 00:00)
  10. naber(naber diye hoplayan animasyon), nasıl(nasıl diye kendi etrafında dönen harfler), gidi(gitmeyi ifade eden el sallayan insan)yor(yorulmuş ve bir ağacın dibine çökmüş adam animasyonu)?(font olarak soru işareti yerine eşek kadar kırmızı soru işareti, yanarlı dönerli) gibi örnekleyebileceğimiz durumlardır. bu hayvan evladı aslında bize "naber, nasıl gidiyor?" demiştir ama derdini anlayana kadar kendinden soğuttuğu için, önemli değildir.
    (neverwinter nights, 05.12.2007 01:07)
  11. ablam. her harf farklı karakterde allahım yarabbim atsan atılmaz, satsan satılmaz, hayır engelleyemiyorumda selam yazacak s çıkıyo sonrasında simli pembe harflerle powerpoint sunumundaki wordart karakterleri gibi meksika dalgası halinde yazı çıkıyo.. iki saat bekliyorum ne yazdı acaba diye.. "ok" yazınca ok atıyo, allahım delirecem diyorum tam konuşma bitiyo "bye" yazarken şapşal bi karakter el sallıyo bana bi defa da değil iki kere.. o bilgisayara virüs de girmiyo ki format attırsın kurtulalım..
    (üç harfli, 05.01.2009 21:23)
  12. insanı yaşamdan soğutan, kızılcık sopasıyla girişilesi tiplerdir ve büyük ihtimalle smileylerin isimlerini kolay kolay ard arda gelmeyecek harf kombinasyonları atayarak değiştirmeyi bilmiyordur.
    (novarese, 05.01.2009 21:46 ~ 21:50)
  13. kusturan tiplerdir,genellikle -belli bir yaşın üzerindeyseler tabi- zeka seviyeleri tartışma konusudur.
    (hebejhldmbep, 09.09.2009 01:57)
  14. yazan kişinin ne yazdığını çözebilmek için üniversitelerde özel bölüm ve devlet tarafından özel kurslar açılmalıdır kanımca. yapan kişi ne zevk alır tahmin edemiyorum.
    (game39, 09.09.2009 01:59)
  15. karşısındakine muhabbet boyunca işkence eden insan türüdür. muhtemelen konuşmayı da o başlatmıştır. karşıdaki, yazılanı okuyabilmek için kendisini zorlar, bazen sadece şekle bakmak yetmez, ifadenin adına bile bakmak gerekebilir ne yazıldığının anlaşılabilmesi için. zordur.
    (qsxdr, 09.09.2009 02:32)
  16. kimisi kalpli, kimisi köpekli,kimisi uçan,kimisi kaçan, kimisi rengin son sınırı olan harf smileyini kullanan kişilerdir. her harfte farklı bi bi smile vardır... ve hep ardarda sıralanmış ''aaa'' veya büyük 'ı' gibi çok kullanılmayacağı düşünülen harflerden çıkarlar... bi bakarsınız şaşırma efekti olan ''aaa''da kocaman köpek olan büyük harf a var falan filan*
    (bkz: anlatamadım ama sen anladın) *
    (abdüş şuküfe, 09.09.2009 02:41 ~ 02:42)
  17. çok sinir bozucular yaa.ne anlatmak istediklerini heceleyerek,mal gibi ekrana bakarak çıkarmaya çalışıyorum.böyle tiplere evet ,hayır,hımm gibi cevaplar vererek ortamdan uzaklaştırıyorum.
    (çikolatakahve, 09.09.2009 02:43)
  18. engellenilesi tiplerdir.
    (süpürgelicadi, 09.09.2009 13:10)
  19. konuşurken acı çektren tiplerdir. zulüm gibi. özellikle ciddi birşey konuşurken insanın tüm enerjisi tüm konsantrasyonu gidiveriyor valla.
    (my name isobel, 09.09.2009 13:12)
  20. msnden silmek gereklidir. fazla uğraşmaya gerek yok.
    (cant a thing with ashes, 09.09.2009 13:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil