karşıdakiyle konuşup konuşup msn'den çıkacağını haber vermeden çevirimdışı olan insandır.kimi zaman aciliyet sebebiyle yapılıyor olsa da kimi zaman karşıdaki kişiye tavır almak amacıyla da yapılır.
(bkz:
msn de trip atmak)
hevesli hevesli bişeyler yazarsınız. o kadar hevesli ve acelecisnizdir ki yazarken ekrana bile bakmazsınız.yazdığınız şey biter enter tuşuna basarsınız bi bakarsınız kimse yok.havaya yazı yazmış gibi kalırsınız.o kişiyi silmeyi bile düşünürsünüz o sinirle.
zengin kalkışı yapan insandır.
yapan cibilliyetsizdir, ahlaksızdır, derhal engellenmesi gerekir.
(bkz:
kovulmadım istifa ettim)
yüzüne tükürülesi adamdır, allah belasını versindir. küçük emrahtır muhtemelen.
(melodis, 16.01.2007 00:31 ~ 06.04.2007 13:32)
telefonu surata kapatanla aynı şerefsizdir.
msn yi çokda sikine takmayan insanların, yine sike takmayan listedeki arkadaşları tarafından uygulanan uygulama biçimidir. çok koyu bi muhabbetin ardında yapılması orospu çocukluğu olabilir ancak. günlük geyikler içinde geçen bir msn kullanımı sonrası listedeki her online kişiye haber vererek ayrılmak abesliktir.
(bkz:
bye)
(ice t, 16.01.2007 01:19)
msn'e ilk girdiği anda konuştuğu kişinin penceresini kapadıktan sonra saatler geçmesinin ardından o kişiyle konuştuğunu unutup msn'den çıkan kişi.
alternatif bir bakış açısı:
-olm bak,geçen msn i haber vemeden kapattın gittin,uyuz oldum.kafanı kıracam o olcak.
-tamam abi,tem de zincirleme kafa olmuş,24 araç birbirine girmiş,4 ölü var.yetkililer ölü sayısının artmasından endişe ediyolarmış.çat (offline)
bazen telekom altyapısının yetersizliğinden, bazen de msn sunucusunun azizliğinden dolayı internet iletişimi de kesilen ama genellikle habersiz ayrıldığı düşünülen ya da hattın diğer ucundaki sıcakkanlı insanda blok edilme hissi uyandıran kişi.
iyi geceler demek bu kadar mı zordu diye düşündürür insanı gece gece.üzer.
(miasma, 30.07.2007 22:34 ~ 22:34)
messenger haberleşmelerini hayatının odağı haline getirmiş insan modeli için sinirlenilmesi normal olan davranıştır. bütün dünya sizin etrafınızda dönmüyor ki, adamın işi olabilir, hat kesilmiştir, unutmuştur, muhabbet bir yerde kesilmiştir kalmıştır, herhangi birşey olabilir. o adamın netten zarrt diye çıkması, hoşçakal dememesi sizi takmadığını göstermez herhalde. her şeyden nem kapma hastalığımız, sanal iletişim modelleriyle kat be kat artmış ve had safhaya ulaşmıştır. zaten iletişim sorunumuz vardı, bir de sanal olanı çıkınca iletişemez olduk, hoşgörü ve anlayış diye birşey kalmadı. herkes külhanbeyi, herkes kabadayı, herkes "bunu bana nasıl yapar" havasında.
bu davranışa kızan erkeklere sorum şudur:
size zırt pırt en ufak şeyden yerli yersiz arıza çıkaran, eften püften şeyler için " sen beni aramadın, sevmiyor musun" vesaire diyen kızlara hepimiz kızıyoruz. peki şimdi bu hoşçakal demeden çıktı diye çıldırmanın, bu kızların davranışından ne farkı var?
elektronik alemde insan neslinin kendini bir nevi yalnız hissetmesini sağlayacak terbiyesizce gerçekleştirilmiş bir eylem türüdür.ne zaman geleceği ise doğası gereği hiç belli olmaz alışkanlık haline gelmesi ise eylemi gerçekleştiren şahsın kişilik özellikleriyle örtüşmektedir...
ne kadar söyleseniz, "bari bi iyi geceler dile öyle çık" deseniz de yapmaktan vazgeçmeyen, hobi haline getirendir. yaradılıştan geldiğini düşündüğüm, can çıkar ama huy çıkmaz tezinin en gerçek delili olandır. haber verip çıksa ne olur haber vermeden çıksa ne olur? alışıp kuduruyoruz işte hep birlikte. haber verip çıksa diyorum belki üstümüzden bir vaşak sürüsü geçer.
o kadar konuşmadan sonra aniden çıkan birden "internet bağlantısı kesildi herhalde" diye düşünüp "biraz sonra gelir herhalde konuşmaya devam ederiz" dediğim insan.ama bir 15 dk geçince anlıyosun ki bu sana hiçbişey sölemeden çıktı.sinir oluyosun sonra."sen bana nasıl birşey demeden çıkarsın"dersin sonra bir 15 dk boyunca
"öyle yüce ve öyle ciddi bir kurum ki haber vermeden çıkanı pat diye cehenneme atarız"
msn ayeti