|
|
- hatun bünye yada msne az giren kişi tarafından size yöneltilebilecek durum..
(bkz: annem tanımadığın kişilerle konuşma dedi)
(bkz: sevgilim var trip yaparım tribi)
- son zamanlarda çeşitli patchler ile çözümü bulunmuş, karşı tarafa beni banlarsın haaa !!! diyebileceğiniz olay
- amiyane tabiri ile blok yemek
- msn plus yüklendiğinda anında haberdar olunabilecek durum...
- engellenen kişinin engelleyen kişiye karşı davranışlarının değişmesine sebep olan durum.
- offline olan şahsın bir anda nickinin değişmesiyle içinde bulunulduğu anlaşılan durum.
- engelleyen kişinin o süre zarfında kendince nedenlerden dolayı sadece bazı kişilerle konuşmak isteyebileceği düşünülerek kafaya takılmaması gereken durum.
(tünel, 03.04.2005 15:57 ~ 15:58)
- engellenen kişi babanız olunca "iyi ki engelleme var." dedirten durum.
- babam sayesinde kazara yaşadığım bir de üstüne azar işittiğim durum.
- engellenen baba:"aferin kızıma,hiç nete girmiyor." diye düşünmektedir, kızının çok ders çalıştığı gibi yanlış bir fikre kapılan baba kızına telefon eder ve:
-"kızım biraz ara ver git kendine ziyafet çek, arkadaşlarınla gez ..."
- msg bile atmadığınız birinin sizi engellemesi de çok gariptir kafadaki soru işaretlerini ve acabaları doğrular, sevinilse midir üzünülse midir ben üzülürüm.
- msn listesindeki 70 kişinden 60'ının sürekli offline olması üzerine akla gelen olay.
- bazı engellenen insanların olayı abartıp size küsmesine veya "sen kimsin ki" tavrına girmesine sebep olur.
bazı engelleyen insanlar, msn plus ın toplu engelleme seçeneği sayesinde bazen kafasını dinlemek adına herkesi engellediğini anlatmakta çok zorlanır.
insanlarla uğraşmamak için en güzeli engellenebilitesi olan adamları ayrı hesapta, kalanları ayrı hesapta toplamaktır. gerektiği zaman geçiş yapılır, poligami falan takılırsınız..
- madem engelleyeceksin kişi listene neden ekledin! dedirtmesi gereken durum.
- msn plus kullandığım için çok çok kolay anladığım silindiğim zaman da küplere bindiğim olay...
kardeşim madem silceksin niye gelip adam gibi söylemiyosun? "ya hypno siliyorum seni,şu şu şu nedenlerden dolayı..." neden diyemiyorsun?
(bkz: msnde bile delikanlı olamayanlar)
- engelleyen kişinin sevgili olması durumunda ihanet kabul edilebilecek durum.
- bazen en yakın dost tarafından başka insanlara yapılınca ve en yakın dostu bir hafta msn'de göremeyince 'ulan yoksa beni de mi engelledi bu?' diyerekten şüphelere gark ettiren durum.
(letgo, 08.03.2007 10:04)
- bir nevi sanal röntgencilik.
- gerçekten insan öğrenince bi tuhaf oluyor. ayıp oluyor çok ayıp. beni engelleyenler hepiniz engellisiniz..
- encarta instant answers tarafından maruz kaldığımı öğrendiğim şey. ulan sinirlenip fuck dedim hiç alttan almadı pezevenk
- msn'de kimler tarafından engellendiğini merak edenler için:
www.engelleyen.net
*şifre sorulmasının bir sorun çıkarıp çıkarmaycağını bilemiyorum.
- msn company adı altında,internet çökerse hiç bir işe yaramayacak olan kurumun güzide programı live messenger'ın, bir iki program sayesinde üstesinden gelinebilen bir özelliği.
*olum hatun beni engellemiş lan!
-sen dua et sadece engellemiş!!
*engelle beni anam engelin olayım senin!
-iyi
*yok lan engellememiştir girmiyodur sık sık ondandır...
-bak koçum! bu işleri bilicen
aç bakayım offline insanlarını...
bak gördünmü nicki değişmiş...
demekki neymiş?
engellemiiiiiş.
*peki abi.(zonk!)
gibi diyaloglara sebebiyet verebilir. güzel olduğu kadar küstahtırda!
- (bkz: msn engelliler için haber bülteni)
- http://www.msngeeks.com/...
şu adresten bakılabilir.
yüzyılın icadı bu, engellendiğinizi düşünüyorsanız deneyin ve sonucu görünce ağlayın.
edit : ahah, güzel.(sükun, 10.10.2008 21:52 ~ 22:33)
- (bkz: abazan hareket engellenemez)
|