msn de aşık olmak   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. kötü bir durum. çok kötü bir durum. söylesen söylemezsin etrafındaki herkes oha olum msn den söylenirmi git yüzüne söyle der. gitsen gidemezsin. bişi dersin garip bi smiley atar sana dünyan tepe taklak olur. onun yazdıklarını kendi ağzından okuduğun için onu kendine aşık sanarsın. onun yazdıklarını kendi ağzından okuduğun için onu kendinden nefret ediyor sanarsın. sanarsında sanarsın. asla emin olamazsın. kamerada görürsün bunun niye dokunulabilineni yapmadılar hala diye japonlara söversin. yazmak işkence gelir sana. her yazdığın ezikçe gelir. karşındakini sıktığını düşünürsün. büyük ümitlerle gittiğin bir filmden erken çıkma isteği gibi bir hisse kapılırsın hoşuna gitmeyen bir şey söylediğinde , bitsede gitsek dersin bazen. hiç takmadığın halde ilk selam verme olayına takarsın. sen netteyken o gelirse sonrada gelenin selam vermesi gerektiğini o netteyken sen geldiğinde nette olanın selam vermesi gerektiğini düşünürsün. başkalarıylada konuştuğu fikrine alışamazsın. içini tırmalar bu fikir. rahatsız olursun. ne diyeceğini bilemezsin arada. kalırsın öyle geçiştirmek için bişiler yazarsın anlamlı anlamsız. hımm lardan ahahaha lardan anlamlar çıkartırsın. x has accepted your cam yazdığında sanki seni accept etmiş gibi sevinirsin. x has closed your window olayında çökersin. teknolojiden nefret edersin. doğanın işleyişini dünyanın işleyişini düşünürsün, anlama veremezsin. sonra bir titreşim gelir hafif doğrulursun monitörde hadi ben kaçtım görüşürüz bye yazısına bakıp otomatikman sende bye yazarsın. üzülürsün. kötü birşeydir msn den aşık olmak.
    (3yuzotuz3, 20.07.2006 02:39 ~ 05:43)

2. (bkz: msn aşkım)
    (zeus, 20.07.2006 02:46 ~ 20.06.2007 08:05)
  3. asosyalliğin dibine vurmuşluğun en aleni göstergesi.
    (bitlirapunzel, 20.07.2006 03:19)
  4. ikonlarla kurulan dijital çağ hastalığı
    (vonalı, 20.07.2006 03:21)
  5. msn de aşık olmak asosyallik değildir. asosyallik toplum içine girmemektir. lakin normal hayatta içinde olabileceğiniz topluluktan daha büyük bir topluluk içindesinizdir internetteyken. ama öyle olmaz dokunmak lazım diyecek olursanız ben sizin alışveriş yaparken de ellemek lazım o yüzden internetten yapılan alışveriş alışveriş sayılmaz diye düşündüğünüzden şüphe ederim.

edit: ayrıca msn de aşk yaşanmaz diyenlere sorsak aşk nedir diye tarif edemezler. tarif edilmez yaşanır derler. e sen tarif bile edemediğin bir şeyin nerde yaşanıp yaşanılmayacağına nasıl karar verebiliyorsun. hem tarif edilmez yaşanırsa bende burda yaşıyorum işte ne var bunda.
    (3yuzotuz3, 20.07.2006 03:49 ~ 04:04)
  6. bütün günü bilgisayar karşısında geçirmenize sebep olan eylemdir. msnde başlar, msnde biter, yalandır,dolandır,hikayedir, kedidir kedi.
    (touch of pink, 20.07.2006 22:17)
  7. (bkz: icq da aşık olmak)
    (bkz: msn de aşk başkadır)
    (leo, 20.07.2006 22:37)
  8. çok da güzel olabilmektedir. herhangi bir sebeple msnler eklenmiştir. ufak tefek muhabbetler, birşeyler sormalar, belki dalaşmalar farklı kılar buradaki arkadaşlığı. özeldir,büyülüdür. asosyalliğe yıkmak biraz acımasız olur gibi. insan yazdıklarını okuyarak keşfeder karşısındakini.
    (gibigibi, 20.07.2006 22:52)
  9. sabahlara kadar bilgsayar başında bekleme sebebidir. ha geldi ha gelecek diye hep tetkikte olma sebebidir. oturum açtığını sana müjdeleyen o küçücük kutucuğu göründe kalbinin yerinden çıkmasının nedenidir. resmini ne yapmış, kişisel iletisi ne olmuş, acaba bana mesaj vermeye çalışmış mı, space'ine kimi koymuş, ne yazmış ne çizmiş diye habire kurcalamaktan artık resimlerin sırasını ezberleme sebebidir. smileyleri daha çok sevmeyi sağlar, her konuşma kaydedilir bilgisayara, günde 4-5 kere okunur, hatta kendi kendime gelin güvey olmayayım diye başkalarınada okutulur. onunla konuşurken yüzde salak bir sırıtmanın oluşma nedenidir msn'de aşk..
    (troke, 20.07.2006 22:58)
  10. msn'deki, yazdıklarıyla olmayı arzuladığı kişiye can verir aslında. gerçek hayattaki davranışlarıysa çok farklıdır.

bütün gün espriler yapmak, gülümsemek istersiniz; ama yapamazsınız. yine hep somurtmuşsunuzdur. sebebini bilmeseniz de beceremzsiniz bunu. tıpkı böyle bir şeydir bu.

msn, bir oyundur bu yüzden. gerçekle oyunu birbirine karıştırmamak gerekir. yoksa çok canlar yanar.

ve, evet, asosyalliğin doğurduğu bir durumdur msn aşkları. yeterince sosyalleşememiş birey, aradığını sahte bir yüzde bulmuştur çünkü.
    (siyah, 20.07.2006 23:01)
  11. sevgilisi olmayan veya olan zibidilerin ne kaybederizki mantığıyla yanaştığı gereksiz yalan atraksiyon
    (pyrotechnician, 20.07.2006 23:40)
  12. devamı da şudur:
    (bkz: usb 2 den bilgisayarı sikmek)
    (eksiksizuyum, 20.07.2006 23:52)
  13. yalnızlığın dibine vurmuş insanın kendini kandırma durumu. bu olayı yaşayan arkadaşa ne söyleseniz azdır. tamamen hormonların sapıtması ile başlayan aşklarının nasıl başladığını sorunca "çok şey paylaşıyoruz, her şeyi konuşuyoruz" der. hatta ukalalık yaparlar "siz tensel aşklara kanıyorsunuz, bizimki farklı" diye. ona göre msn ortamları dışında tanışıp kaynaşan aşıkların hepsi dış görünüşe aldanmıştır. bu bir savunma mekanizmasıdır. üstelik "bana resim gönderiyor, webcam açıyoruz" deyince "yahu nelerle uğraşıyorum" dersiniz. aradan bolca zaman geçip kişi dokunma, sarılma, yüz yüze konuşma eylemlerini gerçekleştirebildiği zaman elbet mutlu olacaktır diye düşünürsünüz.
    (tangerine, 21.07.2006 00:00 ~ 00:01)
  14. (bkz: msn messenger a sahip olmak için tıklayın)
    (lightblue, 21.07.2006 00:14)
  15. yalan o yalan ...
    (beni de alın, 21.07.2006 00:34)
  16. bilgisayarda karşı cinsle ilgili sadece xxx türündeki şeyleri düşünebilenlerin asla anlayamıyacakları eylemdir. anlayamamalarının bir sebebide bu insanların, bu aşkı yaşayanların gerçek hayattada görüşeceklerini buluşacaklarını kabullenememeleridir. biz msn den aşk yaşıyoruz içinde bulunduğumuz şartlar nedeniyle ayda bir yada iki kere görüşebiliyoruz sadece, ama biz yinede mutluyuz derseniz onlara laa git la cık cık cık hiç msn den aşk mı yaşanır laa cevabını alırsınız. iide sen uzaktaki sevgiline cep telefonuyla msj atmıyormusun biz onu bilgisayarda msn de yapıyoruz ne farkı var derseniz farkı cep telefonunun usb 2 bağlantı yeri yok der oda size. ne alaka dersiniz. yani onu seks objesi olarak göremezsin derler. sen onuda görürsün ya neyse dersiniz.

(bkz: dik koydum üstüne oturdum)
    (3yuzotuz3, 21.07.2006 00:57 ~ 01:02)
  17. msn de konuştuğunuz 2 ay süresince günden güne ona aşık olduğunu hissetmek, ama bir yandan da acaba görüştüğümüzde ne olacak korkusunu taşımak.. görüştüğünüzde korkunuzun yersiz olduğunu görmek.. fakat gün gelipte geldiği uzak ülkeye dönmesi gerektiğinde yüreğinin kan ağladığını hissetmek bu sefer.. belkide görmeseydim daha iyi olurdu demek..

(bkz: uluslararası aşk yaşamak)
    (amy, 21.07.2006 01:14)
  18. olmaz deme olmaz olur...
    (ubi, 21.07.2006 01:38)
  19. şüphesiz ki hayatı internet olanın aşkıda msnden olacaktır.
    (evet neden, 04.01.2007 13:21)
  20. bi kere msnde devamlı durmazsın genel olarak offline takılırsın, kişisel iletilerini ya da meşgul öğleyemğinde telefonda ibarelerini devamlı takip altına alırsın. takip altına almadığın zamanlarda ise, zaten bir şekilde kendisi ile konuşmaktasındır. eğer yine de konuşmuyorsan, fellik fellik ortalıkta ciddi bir sorun olabilecek problemler ararsın, kendisine danışırsın, ardından muhabbete girersin. ha bu da tutmadıysa o gun bunalım takılıp kişisel iiletinin yanına abudik gubudik şarkı sözleri ve üzgün smileyler koyarsın. bununla da ilgilenmiyorsa o iş zaten yoktur. ama bunlardan herhangi birisinden bir tepki almayı başarmışsanız, aklınızın bir köşesinde bu hamlenin karşısına tik atarsınız, konuşma boyunca cvpları hemen motor hızıyla yetiştirmezsiniz ki sadece kendisi ile konuştuğunuzu sanmasın, arada laflarını havada bırakırsınız ki (aynısını o da yapmıştır büyük ihtimal size) kendisini kötü hissetsin, ardından sakinleşen bir konuşma esnasında iyi gunler der offline a alırsınız hemen kendinizi, takip edersiniz siz çıktıktan sonra ne kadar daha duruyor msnde, neler yazıyor iletisinde. velhasılı kelam, msnde aşk başkadır.
    (blungel, 04.01.2007 13:40)
  21. işin özünde aslında 0 ve 1lere aşık olmaktır zaten aşkta aslında böyle değil midir bir bakmışsın vardır bir bakmışsın yoktur.
    (sahibine geri dönmek istemeyen isyankar bumerang, 16.02.2007 02:45)
  22. yalandır.

aşk, 5 dakikada bir kopan dandik bağlantıyla mirc de yaşanan aşktır. özünde kavuşamamak vardır. nerde o eski aşklar? guest129873, seni hala unutamadım. beni bul.
    (alkolik2000, 22.05.2007 00:43)
  23. aşık olmaya çalışan iki kişinin bir süre msn muhabbetinden sonra, aşık olduklarını sanma durumudur.
    (singleton, 22.05.2007 01:15)
  24. ayda iç geçirmek gibi bir şey...
    (miss teacher, 22.05.2007 01:19)
  25. içidenki boşluğu dolduracak birşeyler aradığın anda karşına hoş vakit geçirebileceğin bir insan çıkıyor ise msnde aşık olduğunu sanma durumu da ortaya çıkacaktır.
    ama aşk daha çok fiziksel etkileşimden ibarettir. aşık olduğun insan karşında gördüğünde derin bir ah çekmiyor isen o işte bir yanlışlık var demektir, bence sağlamasını yapmak gerekir.
    (joje, 22.05.2007 01:35)
 sayfa  / 2