belki ilginizi çeker
  1. · kusmak
gündem
  1. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  2. · her yerinden öpüyorum rüştü
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  4. · apertura 2009
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  8. · hotel
  9. · hayatın anlamı

mr hat  

1. mr garrison'ın cansız kuklası diye tanım yapayım, adettendir. ama şu an 14 inchlik monütöre bakan şu gözler bu kuklanın mr. garrison'ın hapisten kaçmasına yardım ettiğini de görmüştü south park'ın bilmem hangi sezonunun bilmem kaçıncı bölümünde. buradan şöyle bir çıkarım yapabiliriz sanırım; cansız gibi görünen, mr. garrison'ın şizofrenik sevgilisi olarak gösterilen bu kukla da candır, hatta mr garrison için canandır...

yine falanca sezonun falanca bölümünde mr. garrison ile yaşadığı ilişkide gerçekleşen bazı çatırtılardan dolayı yerini mr stick'e (bildiğin dal parçası) bırakmıştı. ama sevenleri ayırmanın verdiği vicdan azabına dayanamayan dizi senaristleri bu iki aşığı tekrardan bir araya getirmişti. tabii bunda çocukların mr.garrison'a yaptığı baskı gözardı edilemezdi:

"mr. stick sucks!"

not: boş bakınızdım, saçma da olsa doldum. hayat da zaten bir taraftan dolarken diğer taraftan boşalan bir havuz problemi gibi demişti can dündar bir keresinde. o geldi aklıma...
    (malpolitikası, 31.01.2008 02:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil