aksiyonu eksik olmayan, süper oyunculuklarla süslenmiş ama sonunda ne olduğu pek anlaşılmayan film. 2 ajan, onlarca tam donanımlı cia adamını nasıl gebertir orası baya bir ilginç olmuş. film bu olur öyle diyerek gidilesi bir film olduğunu ekleyelim.
angelina joliebrad pitt ve bir de yanlarında garnitür olaraktan adam brody de varken senaryo yazılması gerekli görülmemiş ve böylece yalnızca görüntüden ibaret olmuş film.
bu kadar da saçmalık olmaz dediğim tipik salak amerikan filmlerinden biri.merak ettiğin nokta ise o kadar sağlam filmde oynayan brad pitt gibi birinin bu filmde ne işi olduğu hadi para için dedin oynadın tamam da yaa kardeşim insan son sahnede ki salaklıklar için yönetmenide uyaramaz mı...
sıkılmadan izlediğim,aksiyonunun beni sürüklediği, senaryosu basit sayılabilinecekse de eğlenceli, başrollerini iki sinema yıldızının paylaştığı son zamanların en izlenesi filmlerinden.
brad pitt'in oynadığı en boş film. eğlencelik, üstünde fazla durulmayacak bir film. tabii brad pitt'le angelina jolie'yi yanyana görmek de insanın için açmıyor değil.
kalbalık ortamlarda izlenebilecek bir film.izledikten sonra niye bu böyleydi böyle yapılmaz mıydı diye sorgulanınca tüm zevkini kaçırırsınız.iki insan birbirlerine bu kadar mı yakışır dedirtiyor adeta angelina jolie ve brad pitt süper bir çift olmuşlar.hele şu terapi sahnelerinde ikisini aynı karede yanyana gördüğünüzde gerçekten muhteşem bi güzelliğe şahit oluyorsunuz.
gereksiz bir filmdir, sinemaya gidip para vermek fazla bu film için. bir sahnede brad pitt'in bacağına saplanan bıcağı hiç bir şey olmamış gibi çıkarması bitirmiştir olayı.
başından sonuna kadar zevkle izlenebilen bir film. zaten kimse bu filme hayatın anlamı, evlilikte yapılması gerekenler, amerika'nın dış politikası ve penguenlerin yaşam süresi gibi konulara cevap aramak için gitmiyor, gitmemeli de (açın ansiklopedi okuyun, kitap okuyun, kurtlar vadisi kitabı çıkmış onu okuyun, ne bileyim ben). keyifli bir 2 saat geçirtiyor... ha bir de angeline jolie insan değil efendim, eğer insansa, ben halen aysel gürel'in ne olduğu konusuna bir cevap bulabilmiş değilim malesef.
filmin son aksiyon sahnesinde, brad pitt ve angelina jolie'nin oldukları yerde bale hareketleri eşliğinde etraflarını çevreleyen onlarca elemandan oluşan özel timi yok etmesi, muhakkak rambo'yu kıskandırmış olmalı.