|
|
- sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum un aklına girerek, özene bezene hazırlayacağımız, dehşet kapışmaların olacağı paintball zirvesi *. kendisi o kadar iyiymiş ki, o kadar tatlıymış ki, bu zirveyi çok istiyormuş *. kendine güvenen tüm snipercıları bu zirveye bekliyoruz. tarih olarak şimdilik 5 temmuz gözükmektedir, ama değişebilir.
- bir zirvenin fotoğrafları gelmeden yeni zirve açan acaip bir kişiliğin zirvesi. kaçın gelmeyin sakın. ben geliyorum ama, kaptırdık bi kere.
- headshotların heavada uçuşacağı zirve olacaktır.
bende bir headshot yemek isterdim be ama yalan yok, ben anca ass shot yerim bu zirvede.
bilenler bilir, tek derdim kıçımın kafamdan büyük olması *.
olum 3 ten fazla götümü vuranın götünü sikerim hea, adam gibi oynayın, rencide etmeyin adamı.
hadi öptüm, asma suratını hemen, tamam 4 kez vur götüme *.
- tarih: 05.07.2009
mekan: kalamış
saat: 16:00
istek, şikayet ve öneriler için mesaj kutumu yakınız. lüzumsuz yere kullananlara ceza falan da yok.
düzeltme: zaten topu topu 4 giri girilmiş. bi tanesinde bile link yok. hay kafama!
http://www.itusozluk.com/...
- gerçekten gitmek istediğim nadir zirvelerden biridir, paintball geçmişim olmasa bile ciddi anlamda half-life vecounter strike geçmişimle ortalığı duma katacağıma inandığım zirvedir.
korkun benden!
- çok eğlenceli olacağına inandığım zirvedir gelmeyenler çok şey kaçıracak ve üzülecektir
(bkz: headshot)
- gözlük takıyor olmam nedeniyle gidip gitmemek arasındakaldığım zirve. lakin çok istiyorum.
- vurulanın kendi merkezine dönmediği, her yazarın içindeki savaşçı ruhu ortaya koyduğu, organizatörümüzün bir tur sonra oyunu bıraktığı müthiş eğlenceli geçen zirve.
- -----spoiler-----
biz yendik. maç bizim. oyun bizim. şampiyonluk bizim, kupa bizim.
-----spoiler-----
mekandan kaynaklanan bir takım aksilikler haricinde gayet güzel bir organizasyondu. kıyafetlerin hava almaması, silahların sürekli tutukluk yapması, maskenin bizi boğması,ortamdaki oksijen yetersizliği ve silahlardan çıkan co2 gazının havayı afedersiniz piç etmesi dışında iyiydi yani. garip şeyler de olmadı değil. mesela ilk turda bizim elemanlardan biri headshot çekti bana. sebebini bilmyorum. faili de meçhul. kafamdaki yarım ceviz kabuğu şişlikle kaldım anlayacağınız. şişliği de otobüste farkettim, daha önce altından tam geçebildiğim bir yerde kafamı vurunca yani. çok acıyo lan. kim vurduysa çıksın ortaya valla bişey yapmayacam. olabilir yani, hayat sonuçta. ortaya çıkmazsanız hepinizi dipçiklerim. shiftime bastırmayın lan. *
bizim cephede olaylar bu şekilde cereyan ederken düşmanın sürekli göte nişan alma hastalığı yüzünden çok sıkıntı çektiğimizi söyleyebilirim. adamın dibinden geçiyorum ateş etmek için arkamı dönmemi bekliyor yahu. bayrağa koşuyorum, yuvarlanıyorum, sürünüyorum adam götü görmeden ateş etmiyor lan. gözünün akını görmeden ateş etmeyin diye bir laf vardır ya, arkadaş götün çatalını görmeden ateş etmeyin talimatı almış herhalde. resmen namlu izi var lan. mermi boyutunu aşmış yani. bu yazıyı ayakta yazıyorum anlayın artık. o göt nişancılarının hepsini kınıyorum ve onlara laflar hazırladım.
velhasıl kelam acısıyla, tatlısıyla, yarasıyla, beresiyle güzel bir gün geçirdik diye bağlamak isterken benim işin sadece acı boyutuyla karşılaştığımı yine çok acı bir şekilde farkediyorum. tahmin ettiğiniz gibi sandalyeye otururken götümü çarptım evet. olm lan var ya neyse hiçbir şey demiyorum...
edit: hanım morluklara çok kızdı. sebep olanlara oklava hazırlamış. beni de bir daha göndermeyecekmiş.
- vallaha güzeldi lan. eğlendik be daha ne olsun.vurulduk, vurdum ulan çıksana dedik. karşılıklı vurulmamıza rağman bırakıp kaleye dönmedik nasıl bir gazsa saydırmaya devam ettik. bir dahaki gidişte yedek elbise getirmek gerektiğini anladık. nasıl bir tulumdu onlar öyle öldürdü bizi. ilk turda sonra herkesin maskesinin göz kısmı buhar olmuş nefes nefeseydi. zirvenin adı gibi elbette headshotlar oldu. lakin kime sorsak herhalde yok lan ben yemedim der. bir de mekan elli tane diye muhtemelen az sayıda verdi kapsülü. havalandırmayı ise bizim oyun bittikten sonra açtı. bi de utanmadan biz ordayken açtı insan bekler be.
sonuç mu? mekan kötü lakin biz çocuklar gibin şendik. mekanı sallayan yoktu hani. he sonuçta ambrassador un dediği gibi kazandık. tamam çirkeflik lakin kazandık hatta ben kazandım herkesi satarım.
nasıl unuttum lan eklentisi: inatla kimseye benim ben olduğuma inandıramadığım zirvedir ayrıca. beni başkasına benzettiler alla alla didim lakin hala kararlıydılar ve sanırsam hala benim ben olduğuma inanmıyorlar.
- çakma talabani olarak çok organize bir şekilde ilerleyip bayrağı alıp bölgemize getirdiğimiz karşı takımının ruhunun bile duymadığı zirve olarak akıllarda kalacaktır. ilk el ortamı tanımak, adapte olmak için seti arkadaşlar aldılar ama diğer ellerde böyle bir fırsatları olmadı.*
oyun güzeldi gerçekten. eve gidince bu boxer neden bu kadar sıkıyor diye kendi kendime sorarken bir mermi iziyle karşılaştım ve nedenini anladım.
headshot yedim ama neyse ki maskeye denk geldi yediğim headshot'lar o fazla acı vermedi ama bel tarafında yandan ve kollarda biraz morluklar oluştu.
mekan biraz küçük geldi bana birde o kıyafetler içinde rahat 2 kilo vermişizdir güzel bir spor aslında.
başka paintball zirveleri yapılırsa gene çakma talabani olarak katılıp ortalığı toza dumana katacağımıza inanıyorum.
biz yendik*
- ulan headshot dediğin alından vurunca olur, nefes almak için bırakılan ızgaradan değil. ağzımın içine kadar boya oldum be!
ehe.
- acıya karşı imtihan niteliğinde bir zirve oldu. korumaların zayıf noktaları bayağı bir darp izi bıraktı doğrusu.
sonlara doğru bayrağı aldım, kalenin tam önündeki varillerin arkasına saklanayım derken diz kapağımdan vurdu birisi. çok fena yanmaya başladı. vuruldum bağlamında elimi hayava kaldırdım, bir tane de tam kafaya yedim. öyle böyle değil ama, hala dokununca acıyor orası. şişmiş. kafaya yediğim gibi sağ bacağıma kramp girdi. ulen sokarım bayrağına, ben orda canımla uğraşıyorum hala beni vuruyonuz. adiler.
donumuza kadar terledik ama. harbiden zor bir olaymış. oturduğum sandalyeden kalktıktan sonra oluşan iz dolayısı ile beni rencide bile ettiler. el emeği, göz nuru kardeşim o.
mekanla ilgili olarak: (bkz: @3669404)
ayrıca sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum'a çok çok teşekkürler. uğraştı etti; mekanı bulamadım iki saat, aradı tarif etti sağolsun. her sözlüğe lazım canım böyle aktif insanlar.
- çakma talabani'nin domine ettiği karşılaşmadır. 5 v 6 oynadık. çamura da yatmadık vurulunca efendi efendi de çıktık ve yendik, tamam lan fark attık eheh, nasıl koyduk eheh, mekan çok iyi değildi hiç iyi değildi ufakcık biryerdi, hakem taraf tuttu karşı takımın vurulup çıkmamasına paso göz yumdu kendi de söyledi zaten olsun. sonuç olarak zevkliydi her tarafım morardı, acıtıyor baya baya can yakıyor.
eğlendik sonuç olarak gelen tum arkadaşlara ve sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyoruma da teşekkürler. çakma talabani takımı üyelerine (takım arkadaşlarıma iett, siriquastrum, earendill, br. ) ayrıca tebrikler.
|