belki ilginizi çeker
  1. · tag and rename
gündem
  1. · sözlük yazarlarının hayalleri
  2. · aşkın yedi seviyesi
  3. · onur öymen
  4. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  5. · günün tek kelimelik özeti
  6. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  7. · 100 opera
  8. · antik heykellerin cinsel organlarını parçalamak
  9. · murtaza şimşek

mp3 arşivini düzenlemek  

1. uzun ve uğraştıran bir iştir..titizlikle teker teker her şarkının ismini cismin özene bezene yazmaya kalksanız arşivinizin büyüklüğü doğrultusunda günlerinizi hatta haftalarınızı alacak bir düzenlemedir..bu işi çok hızlı, ara vermeden yapmaya kalkınca da bir süre sonra mideniz bulanıyor, test edildi..eskiden çok iyi internet bağlantılarımız vardı..o kadar iyidi ki mp3'leri düzenleyeceğimize kökten klasörü siler, tekrar indirirdik şarkıları, adam akıllı albümler halinde arşivlerdik..
    (zeus, 08.11.2006 23:59)
  2. çok uzun, yorucu.. önce albümlerin tarihlerini bul, yaz. şarkıları albümdeki şarkı sırasına göre isimlendir, albüm kapağı bul.. kendisinde sapık potansiyeli görmeyenlerin bulaşmaması gereken olay. 4 gündür uğraşmaktayım sadece albüm kapakları için hala 'a' harfindeyim mnskym.
    (otopsiyaparkenoluyukaybettim, 21.07.2009 15:12 ~ 15:13)
  3. winamp'in auto tag özelliği sayesinde kolaylaşan hede. ama sonradan gözden geçirmek gerek, çok saçma sapan tagler atabiliyor.
    (neltharion the earth warder, 21.07.2009 15:22)
  4. orijinal aldığım için sorun yapmıyorum demeyi istesem de her albümü daha indirdiğiniz anda düzenleyerek daha sonra uğraşmamayı tercih edebilirsiniz.

diğerleri;
    (bkz: film arşivini düzenlemek)
    (bkz: arşiv otomasyonları)
    (yemekten önce tok karnına, 21.07.2009 15:25)
  5. tag and rename adlı program sayesinde çok kolaylaşacak eylemdir.
    (lord hypnos, 21.07.2009 15:26)
  6. "kim uğraşır ya" dedirtse de yapılmasında yarar olan iştir.
    (forgotten hopes, 21.07.2009 16:46)
  7. zamanlamanın iyi yapılmasını gerektiren aksi halde insanı yaşadığı hayattan soğutacak kadar sıkan bir eylemdir. sabırlı olabileceğiniz, güçlü hissettiğiniz ve karşınıza çıkacak türlü aksaklıkların sinirinizi bozmayacağı anlara denk getirmeye çalışın aksi halde işin içinden çıkamayabilrsiniz. ben bir kaç defa denemiştim mevsimlerden kıştı. işin altından kalkamadım, o kadar bunaldım ki sıkıntıdan sevgilimden ayrıldım. öyle de birşey. durduk yere iş çıkarmayın başınıza. "düzensizliğin düzeni" falan diye götünüzden destekleyici gerekçeler uydurun. random dinleyin musikilerinizi. bak konuştukça darlandım. gay gay işler.
    (laein, 21.07.2009 16:58)
  8. itunes ile çok rahatlıkla yapılabilecek olay. şarkılarınızı kütüphaneye attıkça kendisi düzenli bir şekilde yerleştiriyor. şarkının bilgi penceresinde her türlü değişikliği yapabiliyorsunuz. isterseniz birden fazla şarkıya aynı anda müdahale edebiliyorsunuz. şarkıların bilgilerini internetten indirip elinizi bile sürmeden halledebiliyorsunuz.
    (pekiyasimdi, 21.07.2009 17:05)
  9. gereksiz bir eylem. zira çamaşır makinasında siyahlar ile beyazları ayırt edip, pamukluları 60 derecede yıkamak gibi ,yapmazsanız pis bir sonuçla karşılaşmayacaksınız. kafanıza göre yerleştirin winampa ya da hangi teknolojik müzik dinleme aygıtına ,dinliyiverin.

yani düzenlemediğinizde dolaptaki üst üste bulunan t-shirtlerden en alttakini çekip de hepsinin dağılmasına sebep olmayacaksınız.
    yormayın kendinizi bu denli.
    (komiknickbulamadim, 21.07.2009 17:10 ~ 17:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil