sözlük günlük periyodik bakım işlemleri sebebiyle az sonra kısa süreliğine servis dışı kalacaktır
belki ilginizi çeker
  1. · firefox
  2. · gmail
  3. · internet explorer kan kaybediyor
  4. · the seamonkey project
  5. · my dying bride
  6. · acid2
  7. · annelerin telaffuz hataları
  8. · itü sözlük
  9. · google chrome
  10. · tabbrowser preferences
gündem
  1. · dünyanın en seksi şarkısı
  2. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  3. · yeşim salkım
  4. · ezel
  5. · darwin i bitiren balık
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · büyüyünce ne olacaksın sorusuna verilecek cevaplar
  9. · sözlükten kanatlandırılmak

mozilla  

1. (bkz. firefox)
    (creepingdeath, 20.09.2004 21:17)
  2. firefox tabanını oluşturan eski toprak browser. eski toprak derken, firefox'un koyun gütmüşlüğü kadar mozilla'nın çoban sikmişliği var. an itibarıyla 1.7.13 sürümü piyasada.
    (keyif pezevengi, 10.10.2006 02:10 ~ 02:11)
  3. firefox'u geliştiren şirketin adı* ve firefox'u oluşturan, şu anki adı seamonkey olan tarayıcının eski adıdır. ülkemizde, firefox'a alternatif bir isim olarak kullanılır. microsoft internet explorer'a microsoft diyen görmedim şu güne kadar, ama mozilla deyince bir şey oluyor sanıyorlar herhal.
    (thedewil, 31.07.2007 22:58 ~ 23:06)
  4. (bkz: godzilla) *
    (çılgın veyfik, 31.07.2007 23:04 ~ 23:05)
  5. bir iddiaya göre thunderbird'ü bırakacakmış. yazık yahu.

(bkz: http://slashdot.org/...)

not: mozilla bir browser değil, bir organizasyondur. (bkz: http://www.mozilla.org/...)
    (asosyal demokrat, 31.07.2007 23:06 ~ 23:09)
  6. "çökme habercisi" die gönderdiği iletilerle net zevkimin içine eden browser mi organizasyon mu her neyse artık.

şöyle ki;

-üzgünüz firefox sorun yaşadı ve çöktü. (teeallaaam ne alaka ya gayet kullanıyorum ben.)

- tekrar açıldığında sekmelerinizi ve pencerelerinizi geri getirmeye çalışacağız.(oğlum kim gitti ki, geri getiriyosun? hepsi burda zati)

-sorunu teşhis etmemiz ve çözmemiz için yardım etmek üzere çökme raporu gönderin. (alla allaaaa emir de verio bak seeeeeeen)

bu 3 iletiden sonra naif bi anne edasıyla son ileti ekranda belirir;

-mozilla çöküşten haberdar edilsin ki sorunu çözebilsinler. *
    (avuçlarımda tutamadım, 12.06.2009 23:40 ~ 23:41)
  7. eklenti sayfasında tasarım değişikliğine gitmişler.
    (thedewil, 20.06.2009 03:23)
  8. adres çubuğuna about:mozilla yazındığınızda karşınıza mozilla efsanesi çıkacaktır. o da şöyledir:

mammon uyudu. yeniden doğan dev hayvan tüm dünya'ya yayıldı ve onu destekleyenlerin sayısı arttı. varlıklarını duyurdular ve tilki kurnazlığıyla ekinleri ateşe kurban ettiler. kutsal sözlerin rehberliğinde kendilerine yeni bir dünya yarattılar ve çocuklarına dev hayvandan bahsettiler. mammon uyandı, ama o artık takipçiden başka hiçbir şey değildi.
    (notokord, 09.09.2009 00:12)
  9. ınternet hayatına eklentiler ile zevk katmak istiyorsan tam kullanacağın browser.gençmişi kolay silmesi diğer cazip yanı. paroların bu browser'ı kullanarak daha güvende olur.
    (byunus, 19.09.2009 00:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil