|
|
- ing. sivrisinek avcısı
sözlük yazarı, an itibariyle ülkelerin uluslararası telefon kodlarını sözlüğe kazandırmakla meşguldür. sözlüğe anlam katmaya çalışan yazarlardandır.(dlord, 07.03.2006 20:28)
- sözlüğe hoşgeldiniz yazısı ile dolaştığı aklımdan geçen yazar.
- bana ilk giriyi yazan arkadaş.
- sözlükten ayrılmasını istemediğim yazardır.
- ingilizce argosu konusunda tam artistlik yapayım dediğim sırada ingilizce öğretmeni olduğunu öğrendiğim yazar. bir tokat gibi çarptı yüzüme.*
- tam bir gun's and roses hayranı yazar. yaşım el vermese de nostalji yapmak zevkli oluyor.
- sağlam adamlığı ve keskin zekasının üzerine herkesi uyututup eve giderken dolapta gördüğü son birayı da öksüz bırakmamak adına yanına alan ve ev yolunda o birayıda bir aile sıcaklığına kavuşturarak yudumlarken sessiz sakin caddelerde ilerlemenin tadına varan sıkı bir guns n' roses hayranı bunun yanında iyi ingilizcesi ve geniş genel kültür yelpazesiylede adeta yatak kenarına kaneviçe güzelliğinde muhabbet adamı yazar kardeşimiz
(civiricus, 23.02.2007 21:10 ~ 10.03.2007 01:43)
- macromedia flash 5'de örnek olarak bulunan, bazen de telefonlara yüklenip kamera aracılığı ile etrafa bakıp sinek öldürülebilen oyun.
- sol frame i felç etmek üzeredir an itibariyle.buradan sevgiler yollarım.
- sözlüğe almanca girileriyle sonsuz destek veren yazar.
(bkz: her şeyin bir sonu vardır)
- üçüncü nesil bir yazar.
- bugün doğum günü olan 3 nesil yazar.
(bkz: iyiki doğmuş)
- az tanışıklığım olmasına rağmen (çok pathetic bi haldeyken ) işim düştüğünde çok kısa sürede halletmiş yardım gönüllüsü , eğitim neferi . meslektaşlarına gıcığım o ayrı.
- sözlük yazıları dışında da bilgisinden faydalandığım kişidir. en güzel nick altı girilerine sahip olması gerekiyor. yağcılık yapıyorum bakmayın. tanımam aslında ama yardım sever birisi olduğu belli.
- bana da ilk giriyi yazan, sıcak bir karsılama neferi
(senoş, 23.06.2008 17:16)
|