gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  4. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  5. · öğretmenler günü
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · ezel
  8. · para üstü
  9. · spiral dişli çarklar

mortimer goth  

1. the sims'in standart karakterlerinden biri. kel, uşak tipli, meymenetsiz, evli ve tek çocuklu, evi başına yıkılası bir adamdı.

bakın bu bu mal zırt pırt özene bezene yaptığınız evinize gelirdi ne kadar komşusever, ne kadar naif bir insan olduğunu kanıtlamak istercesine. kapıyı açmazdınız, evin çevresinde dört dönerdi. olur da içeri alırsanız, artık karakterinden midir başka bir bokundan mıdır nedir bilmiyorum, ilk etapta evi şöyle bir gezer, hoşuna giden eşyalara maymun gibi alkış tutar, beğenmediğine "ıyhh siktir git ayol bu ne? para şifresini de biliyorsun, ala ala bunu mu aldın" hareketi yapardı sıkça. siz her ne kadar cevval bir sims karakteri yaratmış olursanız olun, isterse burcu aslan, yükselen burcu akrep olsun karakterinizin, bu adamı karşınıza alıp "kardeşim sana mı kaldı benim evimi beğenip beğenmemek? sen öyle tuvalete girip fayanslara ıyhh derken ben seni görmüyor muyum? siktir git lan evimden yavşettin" diyemezsiniz.

değişik bir adamdı. hep bizim baba evindeki alt komşumuz hayri beye benzetirdim bunu; fakat hayri bey laftan anlayan bir insandı. babamın dayağından sonra apartmandan taşınmasını bilmişti.
    (vandal mimar, 10.01.2007 21:48 ~ 01.08.2008 22:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil