belki ilginizi çeker
  1. · televizyonda izlediğini hemen sözlüğe yazma tribi
  2. · eskişehirde biz yaptık oldu zirvesindeki kağıt
  3. · diazepam
  4. · mornemeses
  5. · eskişehir de içindeki filozofu keşfet zirvesi
  6. · 7 nisan 2009 eskişehirde biz yaptık oldu zirvesi
  7. · mrfood
  8. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
gündem
  1. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  2. · galatasaray
  3. · aklidengegorecelibikavramdir
  4. · call of duty modern warfare 2
  5. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  6. · kaşlarını almayan kızlar
  7. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  8. · italyan sineması
  9. · uçak kazası

mornemeses  

1. yazar olabilmek için bin deveye hendek atlatmış 4. nesil yeni yazar kişisi. bilgi dolu girileri ile sol frame yi şenlendireceğine garanti verilebilecek kişidir. mevzubai geyik ise dibine kadar da yapar.

(bkz: mor)
    (bkz: nemeses)
    (bi sor neden yazıyorum, 10.11.2007 13:39 ~ 13:39)
  2. hoş sohbet insanıdır. bazen görüş ayrılıklarına düşseniz de bundan rahatsızlık duymazsınız.
    (gone with the sin, 17.01.2008 16:09)
  3. anlayamadığı bir bombardımana maruz kalmış, birilerinin özellikle üzerinde uğraştığı, yıldırılmaya çalışılan ama "pabucumu yersin" cevabıyla yoluna devam edecek azimli yazar.
    burdan isim verip kimseyi rencide etmek istemiyorum...
    (mornemeses, 03.03.2008 08:57 ~ 08:59)
  4. eskiden daha çok yazar daha çok sohbet eder okuturdu. şimdilerde kendini sanırım okumaya vermiş yazar. eskisi gibi tekrar yazılarını bekliyoruz. ayrıca iyi çay yapar. *
    (bi sor neden yazıyorum, 19.11.2008 12:49)
  5. en sonunda bir zirvede tanışma fırsatı bulduğum, gone with the sin yüzünden ise çok konuşma fırsatı bulamadığım yazar. aynı koltuğu paylaşıp da, iki kelam edememek şanssızlık oldu sanırım. telafi ederiz en kısa zamanda...
    ayrıca öğrendim ki, benim sözlük sınırları içerisindeki varlığımdan bihabermiş. yazdım bunu bir kenara. hadi bakalım *
    (elera, 19.11.2008 22:47)
  6. zirveye sonradan katılmış olsa da sohbet etme fırsatı bulduğum, konuşkan, sıcakkanlı yazar. çok sevdim kendisini. ayrıca "bardak altlığını masanın kenarından vurup havada tutma" konusunda maharetlerini gösterip hepimize de bulaştırmıştır. evde pratik yapıcam gittiğim yerlerde de ben herkese hava atıcam. ben bardak altlığını masanın kenarından vurup havada tutabiliyorum diye *
    (bir martıyım ben, 08.04.2009 02:28)
  7. sıcak kanlı cin gibi uyanık sosyolog yazar.

zirvede bütün yazarları yaptığı bir bar hareketiyle * yarım saat kitlemiştir. sonrasında civarındaki yazarlar da aynı hareketi yapmaya çalışmıştır zira...

meğerse sosyal deney yapıyormuş * bizi kullanmış
    (nickealdanma, 08.04.2009 02:39)
  8. yaka kartını evde bırakarak çok ayıp ettiğim yazardır kendisi. ama ama zirveden kaydını silmişti o *
    tanışma ve kaynaşma da yaşayamadık. içten içe bana kızdı mı bilmiyorum. burdan kendisine bir özür yolluyorum..bir daha organize edersem ilk onunkini hazırlayacağım!
    (blackberry86, 08.04.2009 03:17)
  9. eskişehir'de yapılan bir zirvede tanışmıştım kendisiyle. çok iyi sohbeti vardı. sonra görüşmek nasip olmadı. umarım yeni zirvelerde , yeni muhabbetlerle karşılaşırız.
    (hplovecraft, 08.04.2009 03:24)
  10. zirvenin akabinde eve döndükten sonra düşündüm de sosyal deney yaparken bizi kobay hayvan olarak mı kullandı acaba dedim. cevabını bulamadım. ama sanırım istediğini elde etti. nickini eğer ki yanlış hatırlamıyorsam gone with the sin di sanırım onunla tatlı atışmalar yaptı. belli ki çok seviyorlar birbirlerini. çok konuskan biriymiş. ama öyle boş değil hani. kendini dinlettiren tiplerden. tanıştık, memnun olduk
    (arsenlupen, 08.04.2009 14:39 ~ 14:41)
  11. dünkü zirveye biraz rötarlı katılan yazarımızdır kendisi.fakat öyle bir gelişi vardır ki: saatler biraz ilerlemiş, ortamdaki insanlar konuşmaktan yorulmuş, bakışları donuklaşmış bir şekildeydi. tam o sırada hemen ayağımın önüne gülle gibi ağırlığı olan bir çanta düştü. afalladım. kafamı kaldırıp baktığımda gördüm onu ve şöyle dedi yanılmıyorsam "burayı biraz hareketlendirmeye geldim arkadaşlar." ve gerçekten de bunu başardı. nick'imi de çok farklı bir şekilde yorumlayarak beni koparan da bir yazar olmuştur ayrıca kendisi. başarılarının devamını dilemekteyim.
    (bach, 08.04.2009 22:10)
  12. siyah giyme toz olur dedim beyaz giydi söz oldu. * zirveye neşe katan yazardı kendisi. ayrıca uzun yazıları okumayan bir grup yazarların içerisinde olduğunu birincil ağızdan duyduğum kişilerden birisi daha.
    (bi sor neden yazıyorum, 08.04.2009 22:28)
  13. en birinci ikinci kendisi.
    (bor madenleri, 03.06.2009 15:36)
  14. mornemeses:
    telelelelelelleelelelelelele
    mornemeses:
    heluhelhllheeuleuuhuhueuehuehuehueu
    mornemeses:
    hepsi benimmm
    mornemeses:
    ":d"
    diaze:
    deneme mi bu evet burdayım!!
    mornemeses:
    anaymm!!!
    mornemeses:
    ben de bi bakayım msnde kim var dedim
    mornemeses:
    sen yoksun bitek sana yazdım
    diaze:
    sebep?, olanlara yazman gerekmiyor mu?
    mornemeses:
    bilmiyorum
    mornemeses:
    15 dakika oldu
    mornemeses:
    onu haber vercektimkine....

haber vereceği de doğum günü olduğu....iyiki doğdun.
    (diazepam, 12.06.2009 00:26)
  15. huyumdur, tanıştığım insanlara çabuk ısınırım ama bu kadar çabuk ısındığım kaç insan tanımışımdır, kaç insana böyle asker bavulu gibi dökülmüşümdür hayatımda gerçekten bilmiyorum. isterdim daha çok görüşelim, daha sık içip muhabbet edelim falan. lakin mezun olmuş gidiyorsun be.

gel bari arada bir, ben gene bakarım falına, ehheheh.
    (escaflowne, 15.06.2009 01:21)
  16. bazı sorunlardan dolayı bir süre yoktum. sevgili diazepam a sordum;

- ne dersin dostum döneyim mi, yazayım mı tekrar ehehe
    + gitmişmiydin ki?!?!

(yorumsuz smile)
    (mornemeses, 08.07.2009 13:27 ~ 09.07.2009 01:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil