efendi,saygılı,titiz insanlar topluluğu.25 mart 2007 de izmir de dungeon da sahne almışlardır(gitmedim tabi).konserden bir gün önce evimde kalan bu grup hakkında tek bildiğim böğürdükleriydi.ne kendilerini tanıyordum nede haliyle yaptıkları müziği dinliyordum.ama bir gecede tanıdığım kadarıyla girinin başındaki özelliklere sahiptiler.grubu eve getiren arkadaşım bunlar çok
ünlü falan desede bir bar çıkışı
ece gürsel le yakalanmamışlarsa benim için bir şey ifade etmiyorlardı.grubu konsere uğurladıktan sonra internetten yaptığım araştırmada arkadaşlar sahiden de ünlülermiş.klipleri,sözlükte haklarında yazılmış giriler bile varmış yahu.hemen youtube dan videolarını izledim,space lerinden resimlerine baktım,açıkcası gördüklerim ürküttü beni,oysa evimde kalan insanlar ne kadarda bizden insanlardı.demek ki o kıyafetler o makyajlar gösterinin bir parçasıydı.peki ya dedim sokakta gördüğüm ergen gençler neyin gösterisini yapıyorlardı o sürmelerle,o dikenli bilekliklerle?
her neyse evimde ünlü insanlar kaldı,ben ben değilim artık.ilk fırsatta bir posterleri alınıp salona asılacak "kanka kim la bunlar" sorusuna çoook ünlü black metalciler geçen bizde kaldılar da,posteride hediye verdiler şeklinde cevap verilecektir."la sen metal dinlemezsin ki" şeklinde ki soru ise olayı aşmış hafif bir tebessümle cevapsız bırakılacaktır.