belki ilginizi çeker
  1. · find more sources
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · prison brake
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · zongul ducks
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · yeşim salkım
  6. · yılmaz özdil
  7. · yaran diyaloglar
  8. · tuncay altuğ
  9. · tüm gün oynanan bilgisayar oyununun rüyaya girmesi

more sources needed  

1. allahın belası bi durumdur. ben dikkat ettim kazaa bunu söylerken hiç utanmıyor. örneğin bir arama yaparsınız, çıkan sonuçlerdan birini indirmek sitersiniz. az önce orada bu dosyaya sahip bir kullanıcı olduğunu görmenize rağmen, kazaa bir şerefsizdir. sadece kazaa da değil. bütün peer to peer paylaşım programları.
    ulan ben kıçımdan mı uydurdum o dosya adını? arattım sen çıkardın. şimdi ne döneklik yapıyosun? bir de ileri gidiyor adi. connecting diyor, kullanıcı ismini bile gösteriyor, sonra vazgeçiyor, yine more sources needed... allah belanı versin nortondan sonra yeni trendim allah belanı versin kazaa oluyor haliyle... ya da ne biliyim kazaa'ya kafam girsin...
    daha da ileri gidecem ama kafa sikmek istemiyor, konuştukça battığımı farkederek susuyorum
    (tori, 26.01.2006 22:58 ~ 27.01.2006 11:47)
  2. (gxix, 30.06.2006 21:09)
  3. limewire,need more sources takıntısından ikna yoluyla döndürülebilmektedir. kaynak bulamadığı dosyayı siz aratır ve bulursanız,limeware daha "hani yoktu lan" demenize gerek kalmadan utanır,kaynak olduğuna ikna olur ve indirmeye devam eder.
    (battal boy cekirge, 30.06.2006 21:34 ~ 21:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil