|
|
- güzel şarkıları** olan amerikan death metal grubu. dinleyiniz, dinlemeyene dinlettiriniz.
ayrıntılı bilgi için (bkz. http://www.morbidangel.com)
- death metal in babaları arasındadır , zamanla yaptıkları müziği inanılmaz geliştirmişlerdir ayrıca death metal den para kazanılabileceğini gösteren ilk gruptur.
- death metalin öncülerinden olan amerikan grup.1984 yılında florida'nın tampa şehrinde kurulmuştur.albümlerini alfabetik sırayla isimlendirirler.
diskografisi;
1989 - altars of madness
1991 - blessed are the sick
1993 - cavenant
1994 - domination
1996* - entangled in chaos
1998 - formulas fatal to the flesh
2001* - gateways to annihilation
2003 - heretic
- 4. nesil yazar. *
- gözlerinde kaybolunacak türden, güzel gözlü yazar. güzel yazıyor ya baktım kimse yazmamış ben yazayım dedim şaşırarak.
varlığı 4. nesil varlığına armağan olsun.
- insanlığa istifasını vermiş yazar özünde hayvan olan yazar.
hayvan olmasından kelli kendisine yaklaşırken, laf söylerken falan dikkatli olun.
"az yavşayayım" falan moduna girmeyin insan olmadığından anlamaz. hem onu yakalayıp evcilleştirmiş bir sahibi var. onun dilinden anca o anlar.
god bless "yaclo"
- gözleri berrak akan bir ırmağın kenarındaki yeşil çayırlar gibi, saçları düz ve uzay boşluğu gibi parıltılı siyahi, dudakları kiraz parçası, teni bir pamuk gibi, kırılgan ve alıngan bir o kadarda sert ve haşin biri, gerçekleşen rüyam en güzel hikayemin ana karakteri olan yazar........
- an itibari ile nişanlanmış olan yazar. değmeyin keyfine
- <morbid angel> nick altı yazın lan bana
<morbid angel> yazın lan
<morbid angel> bak yazın diyorum
<morbid angel> hırrrrrrrrrrrrr
|