iddiaya girdim ben bunla. ve kazandım tabi ki, kaybedecek halim yok ya! neyse iddia sonucu kaybeden taraf, kazanan tarafa bir adet fırat kitabı alacaktı. hani şu bizim fırat canım, uğur gürsoy' un fırat' ı. lakin aradan aylar geçti ama benim kitap hala yok arkadaş. bu ne yüzsüzlüktür, bu ne aymazlıktır, bu ne nanemollalıktır ben anlamadım.
sözlüğe gelsin de yüzüne vurayım diye bekliyordum ben de. hoşgelmiş. salşkdsaşlkdşaskdş
çok sinsi kendisi. bi' büyü gibi pink floyd'dan başlıyor. sonra ki günlerde bi' şey daha diyor. ve bu sefer echoes diyor. bilmiyorum beddua olarak mı yapıyor kendisi bunu bana ama, günümü pink floyd ile doldurma gücü var kendisinin. oha. resmen günümü değiştiriyor lan bu!
pis floydian seni..
jfsdkfjsd(bizzat kendisinden copy paste edilmiştir. random gülmeleri uygulamaya çalıştığımda, taa öbür odadan annemi uyandırmıştım. klavyenin çok sesli olması dolayısı ile, bu da anılarıma geçmiştir. öyle bi' şeyler...)
itiraf etti.neyi mi ? en sevdiği eser susadım çeşmeye varmaz olaydım imiş.saygı duyuyorum.o da bana duyuyormuş homofobik değil sonuç itibariyle.konuyu kapadık.ihi.
çok üzüldüğüm somalililili yardır. yengedir. yüksek sadakat'in davulcusunun bagetidir. evet o kadar değersizdir. bazı bazı, "pipim var ki ehi" der. ama ben sallamam. götü olmayan adamdan korkarım. evet hem adamdır hem yengedir. çarpıklığını siktiğim.
her şeyi geçiyorum monopoly oynarken ağlayan tek insandır.
son olarak kendisine sesleniyorum;
"senin buluştuğun meydanları, ben yıllar önce kazıyordum.. kazmamla. ki hala durur o günden kalma, kocaman bir yara, o meydanda!"
sunay akın'a da çukur adlı şiir için teşekkür ediyorum. buradan saygılarımı sunuyorum o güzel insana.