mor ve ötesi gece yarısı e klibi   

adana çık aradan

1. mor ve ötesi , muhtıra gibi e-klibini piyasalar ve borsaların kötü etkilenmemesi için cuma gece yarısı yayınladı.

http://www.partinintadinikacirdim.org/
    (dice man, 14.07.2007 00:36)
  2. mor ve ötesi için ölünür tezimi kuvvetlendiren girişim. gazete olarak zaman gazetesinin arayüzünün kullanılması da başka bi kopuş noktası.

edit büdüt: o bu değil de hırant dinki yerde yatarken görünce kötü oldum gene.
    (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 14.07.2007 00:49 ~ 02:20)
  3. çıkış günü * hatta saati bile gönderme içeren klip.
    (mücrim, 14.07.2007 01:01)
  4. biz mesaj veririz, çok duyarlıyız hasta olun harun'un herşeyi bilen tavrına moduna bürünüp piyasayı vurma, sükse yapma, albüm satışlarından bir halt kazanılamayan bu ülkede bu sosyal mesajları duymak için insanların konsere akın etmesi için bir uygulanan bir politika. başka hiçbirşey değil. çok değil birkaç sene önce kafasında saçma sapan ponponlu berelerle klip çekip zıplayan tipler bunlardı. e o zaman buna ilgi vardı.
    (jellyjam, 14.07.2007 01:08)
  5. mor ve ötesi'nin eleştirel bakışını bir kez daha gözler önüne seren kliptir.

hepinizi seviyorum diyen sanatçı bozuntularının aksine her daim köşeli olmuşlardır. amerikalı bilmem kim şarkıcının bush yönetimine en ufak tepkisine köpek olan "adam kafa tutuyo helal olsun"cu kafaların adam olmaları gerçek olmaları gereken zaman gelmiştir.

mor ve ötesinin fikirlerinin beğenilip beğenilmediğinden daha önemli olan yaptıklarıdır. bir grup rock çı genç çıkmışlar çatır çatır görüşlerini sunuyorlar, bunları çekinmeden yapıyorlar. (istemeden ayağa kalkıp alkışlamaya başladım). herşeyi benim gibi, benim istediğim gibi, bana benzer şekilde söylemeseler de herzaman yapmaya çalıştıklara şeye artı oy veriyorum. seri olarak.

işte malum klibin sözleri;

partinin yerini şaşırdım
    içimde zannettim
    dışımdaymış
    biri eksik biri fazlaymış
    yanıldım

partinin gününü kaçırdım
    istisna zannettim
    bir kuralmış
    muhtaç olduğum büyük
    kuvvet
    yalan mıymış?

partinin tadını kaçırdım
    nümayiş zannettiler
    isyanmış
    nazik bir katil
    doğurmuşsun
    ve kazanmış

kutsal
    aklın
    nerde
    dans et
    üstümde
    sakin olmak için
    biraz daha eğlen
    (dereotundannefretederim, 14.07.2007 01:08 ~ 01:09)
  6. evet güzel göndermeleri olan kliptir, manalı olmuş, hoş olmuş, iyi olmuş.

fakaat, eğer ki bu klip dünya yalan söylüyor albümünün çıktığı sıralar olsaydı, yani daha popüler kültür tarafından yutulmadan önce olsaydı sevgili mor ve ötesi, gerçekten samimi bulurdum. ama popülerlik maalesef gelince , savundukları şeylerle çelişecek davranışlarla birleşince, üstüne de eskiden beri arkasında olanların tahmin ettiği gibi bu popülerlik süreci yeni albümden sonra geçip, grubu artık fazla göremeyip bizler bir anda geçende makina'da siyasi bi t-shirt, siyaset konuşmaya geldik şeklinde bir tavırla görünce ben başka şeylere de yoruyorum napayım. keşke zamanında bazı şeyler ayarında kalsaydı da samimi bulsaydım ...
    (catch your dream, 14.07.2007 01:15)
  7. piyasa ve borsalar etkilenmesin diye geceyarısı yayınlanmıştır.ekonominin son derdi ve mor ve ötesi sandılar galiba.
    (darksideofthemoon, 14.07.2007 01:29 ~ 01:33)
  8. (bkz: hastayım şu harunun her şeyi bilen tavrına)
    (wondrous, 14.07.2007 11:24)
  9. bunun yerine darbeye klip çekselermiş dedirten klip.
    (lord hypnos, 14.07.2007 11:52)
  10. (bkz: çok duyarlı bu çocuklar yahu)
    (tangerine, 14.07.2007 11:58)
  11. muhteşem bir klip olmakla beraber büyük düşler'in sürmanşet kısmının zaman gazetesinin birebir aynısı olmasını anlayabilmiş değilim.bu saate kadar uyanamamış da olabilirim, bir kahve içeyim ben en iyisi.
    (mosquito hunter, 14.07.2007 12:54)
  12. gayet iyi bir klip, montaj süper. eğer bu mor ve ötesi tanındıktan sonra imaj kaygısıyla politikleşti deniyorsa varsın herkes böyle imaj kaygısı taşısın.
    (piquetero, 14.07.2007 15:10)
  13. malum seçim arifesinde özellikle baskın oran ve mehmet ufuk uras'a destek amacıyla hazırlandığını düşündüğüm ve samimi bulduğum kliptir.
    (pietro, 14.07.2007 16:49)
  14. tüm politik seslelere tabiri caizse mor ve ötesice verilmiş çok güzel bir cevap...
    (sayıklamalar, 15.07.2007 14:52)