biz mesaj veririz, çok duyarlıyız hasta olun harun'un herşeyi bilen tavrına moduna bürünüp piyasayı vurma, sükse yapma, albüm satışlarından bir halt kazanılamayan bu ülkede bu sosyal mesajları duymak için insanların konsere akın etmesi için bir uygulanan bir politika. başka hiçbirşey değil. çok değil birkaç sene önce kafasında saçma sapan ponponlu berelerle klip çekip zıplayan tipler bunlardı. e o zaman buna ilgi vardı.
mor ve ötesi'nin eleştirel bakışını bir kez daha gözler önüne seren kliptir.
hepinizi seviyorum diyen sanatçı bozuntularının aksine her daim köşeli olmuşlardır. amerikalı bilmem kim şarkıcının bush yönetimine en ufak tepkisine köpek olan "adam kafa tutuyo helal olsun"cu kafaların adam olmaları gerçek olmaları gereken zaman gelmiştir.
mor ve ötesinin fikirlerinin beğenilip beğenilmediğinden daha önemli olan yaptıklarıdır. bir grup rock çı genç çıkmışlar çatır çatır görüşlerini sunuyorlar, bunları çekinmeden yapıyorlar. (istemeden ayağa kalkıp alkışlamaya başladım). herşeyi benim gibi, benim istediğim gibi, bana benzer şekilde söylemeseler de herzaman yapmaya çalıştıklara şeye artı oy veriyorum. seri olarak.
işte malum klibin sözleri;
partinin yerini şaşırdım
içimde zannettim
dışımdaymış
biri eksik biri fazlaymış
yanıldım
partinin gününü kaçırdım
istisna zannettim
bir kuralmış
muhtaç olduğum büyük
kuvvet
yalan mıymış?
partinin tadını kaçırdım
nümayiş zannettiler
isyanmış
nazik bir katil
doğurmuşsun
ve kazanmış
kutsal
aklın
nerde
dans et
üstümde
sakin olmak için
biraz daha eğlen
muhteşem bir klip olmakla beraber büyük düşler'in sürmanşet kısmının zamangazetesinin birebir aynısı olmasını anlayabilmiş değilim.bu saate kadar uyanamamış da olabilirim, bir kahve içeyim ben en iyisi.
gayet iyi bir klip, montaj süper. eğer bu mor ve ötesi tanındıktan sonra imaj kaygısıyla politikleşti deniyorsa varsın herkes böyle imaj kaygısı taşısın.