görseller
mor mephisto 

belki ilginizi çeker
  1. · sınav kağıtlarının dağıtıldığı an düşünülenler
  2. · ağlayankek fan club
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  3. · annenin gençlik fotoğrafları
  4. · dersim katliamı
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · bir kadının bilmesi gerekenler
  7. · 100 opera
  8. · pkk nın elindeki sekiz türk askeri
  9. · proje teslim günü

mor mephisto  

1. hoşgelmiş altıncı nesil birtanecik yazardır, çok sevdiğim, hep yanımda olsun istediğim, mükemmel saçları olan, her daim gülme kapasitesi olan, dilek çelebi yi çok seven, mozaik pastaya bayılan, kumpire hayır diyemeyen, bol bol gülen, bunu kendine yakıştıran, yanında çılgınlık yapabileceğim, bölümdaş yazar. ve de dost, her daim yanımda olsun istediğim, özellikle de karda beraber yürümek istediğim*
    (kırmızıdenizyıldızı, 02.01.2009 21:41 ~ 04.03.2009 00:00)
  2. hoşgelmiş altıncı nesil yazar, çok sevilen bir arkadaş olandır kendisi. nerdeyse annemden babamdan çok görürüm kendisini, arada fırça çekse de bize çok severiz kendisini.
    (kertenkelebek, 05.01.2009 00:50)
  3. ortalama hayat yaşayan pistim ben. bencildim, hep kendime saklıyordum kendimi. onu gördüm, mutsuz zamanlarımın ilacı olan her teferruat onda vardı. benim kıymetimi en yükseğe, arşa çıkaran kişiydi zaman zaman. güzeldi, güzel ve her zaman güzel olacak. benim yanımda, yerden yüksek denizleri aşan kulübemde. kalbimin taa en içinde, iç güzelliğimde. sen, ben, iyi ki, negsel negsel...
    (aygız, 08.04.2009 15:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil