montpellier   

adana çık aradan

1. turuncu-lacivert renklere sahip fransız futbol takımı...
    (where is my mind, 10.05.2004 21:40)

2. monpeyye diye okunur
    (starkreality, 10.05.2004 22:19)
  3. güney fransa'da bir şehir. okunuşu yerel kullanıma göre monpelye veya monpölye şeklinde farklılık gösterir.
    (spyder, 10.05.2004 23:11)
  4. öğrenciler tarafından sıkıcı olmakla suçlanan, deniz ve güneş dolu minik üniversite şehri.orda yaşayanların antidepresan kelimesini daha önce duymamış olmaları kuvvetle muhtemel...
    (portakallı lazarus, 15.04.2007 03:35)
  5. hemen hemen her akşam australian ve çevresindeki diğer barlarda erasmus öğrencilerinin ve fransanın diğer yerlerinden gelen öğrencilerin toplandığı parti şehri
    (minel aşk, 03.05.2007 19:36)
  6. zenci nüfusunu görünce, ne oldu yoksa biz cezayir'e mi geldik demenize sebebiyet verebilen, metrosu ile sehrin bir ucundan öbür ucuna kadar gitme imkanı sunan, sirin bir üniversite sehri. akdeniz'e de oldukca yakındır(hatırlamıyorum ne kadar oldugunu gecmiş zaman ne desem yalan olur). bir de metro duraklarından birinin telaffuzu corum'a benziyordu beni gülümsetmişti. j.j. rousseau'nun yasadığı ev müze halindedir, auguste comte sokağı da mevcuttur. gezilecek yeri çoktur da ders calışma mevzuu, yahut fakülteler derseniz; no data found. ha bir de hakkaten pistir, adım bası köpek pisliği yahut tükürüktür, tiksinti verir...
    (ne me quitte pas, 27.08.2007 23:11)