|
|
- (bkz: montla sıçmak)
- (bkz: umut sarıkaya)
- dünyanın en büyük zorluğunun montla sıçmak olduğunu düstur edinmiş olan bir umut sarıkaya klasiği.
- umut sarıkayanın en sevdiğim karikatürlerinden biri. uykusuzdan takvim olarak çıkmıştı bu harika karikatürü fakat umut sarıkayayı çok seven bir arkadaşıma vermiştim. bu kadar da fedakarımdır, iyiyimdir ama evine gidip geri alabilecek kadar yüzsüz de olabilirim, buradan duyurulur.
(bkz: servis kaldır)
- - abi kız arkadaşımdan ayrıldım, çok mutsuzum. yaşadığım her an, her dakika bana ızdırap gibi geliyo. ühühü böyle çile görmedim.
+ montla sıç!!
- ne? abi ne diyosun? zaten acılıyım seviyorum abi.
+ sıç!
+ montla sıç!
....................................
- harbidende mutsuzlukların ızdırapların en kötüsüymüş. çok mutsuzum şu an.. aşk acısından eser kalmadı. şu anda hayatta daha büyük dertlerim var. toplan be mont! değme göte be!
http://img122.imageshack.us/...
- umut sarıkaya'nın insan-ı kamil mertebesine erişmenin yolunu anlattığı karikatürüdür.
(bkz: çile)(usako, 12.08.2008 15:03 ~ 15:06)
- bir de bunun bağcılar a git versiyonu vardır ki insanı göz yaşlarına boğar, gülmekten tabi.
bağcıları bilmem ama çok dertliyim şöyleyim böyleyim diyen insan takım elbise giyip 522 numaralı özel halk otobüsüne bir kere binip dudulluya gitsin o yeter ona.
- daha iyi bir takvim de olabilirdi dedirten umut sarıkaya'nın 2008 takviminde yer alan karika.
- umut sarıkaya'nın bir zamanların ünlü can barslan şaheseri "terelelli" hikayelerine bir selamlaması niteliğinde eseridir..
can barslan versiyonunda da hayatın anlamını arayan bir gence ulu kişi mert adını vermiştir ki, arkadaş bir kaç kahve ziyaretinden sonra; "mert, koysunlar sert sert", hayatın anlamına erişmiştir..
- (bkz: mont beni)
|