|
|
- (bkz: marilyn monroe)
madonna olarak da bilinen, üst dudağın kenarında uygulanan pek hoş piercing. cindy crawford beni ile aynı yerde.
15 yaşında heves edip yaptırdığım ve hala taşıdığım takıdır bi de. kaşımı çenemi deldirseydim çıkarma ihtiyacı duyardım, kulağımdakileri bile takmıyorum artık ama bu bence en kral konumdur bi piercing için. mantıklı bi açıklama toparlayamadım ama demek istediğim bıkılası, yaş ilerledikçe pişman oluncak bi takı değildir çünkü yakışanda estetik durmaktadır, koyu renk takılarla da uzaktan ben gibi durup dikkat çekmeyecek hale getirilebilir. bakımı kolay, yaptırması kolaydır, ben yaptırdığımda türkiyede pek kimsenin bilmemesi nedeniyle sorun olmuştur ama konum olarak dil, göğüs ucu ve benzerleri gibi hassas değildir. tabii tavsiye etmem, giri okuyup oranızı buranızı deldirmeyin.
üst dudaktaki bir diğer piercing için (bkz: medusa)
- en güzel piercingtir monroe.biraz uzun olduğunda sorun çıkarabilir sadece.onun dışında siz konuşurken piercinginizin girip çıkmasına odaklanmış o bölgeye kitlenmiş bünyelerden rahatsızlık duymıcaksanız yaptırılmalıdır.dişe takıldığında acı verir.alışılır olur böyle şeyler.
ama tabi doğallık en güzelidir
|