|
|
- spyder'ın stil olayını aştığına ispat yeni stil. az daha karşıt renkler kullanılsaydı daha başarılı olurdu ama değişik font ve grafik kullanımıyla gözümü doldurdu. başarılı.
- tek kanallı dönem'in yaratıcısından yeni bir sözlük stili. kısa zamanda zirveye oynayacağına iddiaya girerim. spyder'a ellerine sağlık diyor, ve her boka muhalefet olmak adına "şöyle olsa daha güzel olur muymuş acaba?" başlığını giydirmek üzere gözüme çarpan birkaç noktayı belirtmek istiyorum:
- başlık arattığımız küçük şirin satırcık (getir tuşundan hemen önceki) da giri yazdığımız kutucuk şeklinde olsaydı (renk ve desen),
- içerisine tick koyduğumuz kutucuklar ve işaretlediğimiz yuvarlakların (solda ara tara'da var, panelde bir dünya var...) rengi ile oynanabilseydi,
- janjanlı bannerlar da mono kavramına uygun bir hale getirilebilseydi, (ki daha önce insancık söz vermişti, ilerde reklamları kendimiz yapacaz, o zaman hallederiz banner olayını diye)
(bu arada süper tarif yeteneğimin bu güne kadar keşfedilmemiş olması ne kadar ilginç, di mi?*)
bu stil oskara tek aday gösterilip, yaratıcısı kullananlar tarafından her gece yatmadan önce üç ihlas, bir fatiha kombinasyonu ile ödüllendirilirdi.
- harika bir stil olmakla beraber benim gibi 800*600 kullanıcıları için yukardaki menünün şahsım butonundan sonrasının görünmemesi oldukça hayal kırıklığı yaratıyor.. bir de ara tara'da aratacağımızı yazdığımız yerin transparanlığı hoş olmuş..
ekleme : bütün ara tara transparanmış.. yeni farkettim..(the acme, 07.04.2005 23:45 ~ 08.04.2005 12:39)
- winamp'in color themelerinden biridir ayrıca.
- gözümün ister istemez gözükmesin diye karınca duası kıvamına getirilmiş ara tara yazısına takıldığı stil.
|