|
|
- efsanevi komedi/adventure serisi..
bir guybrush vardır ki... nefesini 10 dakika tutabilir*
her adventure severin oynaması gereken efsanevi seri..
(bkz. the curse of monkey island)
- 4 oyunu vardır.4. oyunda maymunlarla dövüşülür ve oop chik chee gibi komutlar kullanılır.aha işte benim takıldığım yerde orasıdır.ama kesinlikle en sevdiğim oyunlardandır.
- -today, by myself, twelve people i've beaten!!!
-from the size of your gut, i guess, they were eaten!!!
repliğini hatırladığım, bu şekilde kılıç ve bilek güreşleri yaptığınız süper adventure oyunu...
- tüm bilgisayar kullanıcılarına tavsiye ettiğim yapılmış en iyi komedi-macera tipi oyun, hatta oyun serisi. 4 bölümün 4üde birbirinden güzeldir. en güzeli 3. oyundur o ayrı.
(bkz. guybrush treepwood)
(bkz. murrey)
(bkz. dingy dog)
(bkz. le chuck)
- lucasfilms adlı firmanın (eskiden lucas arts idi) çıkarmış olduğu gelmiş geçmiş en güzel macera(adventure) oyunu.guybrush threepwood adlı kahramanın korsan olma yolunda yaptığı abuk sabuk eylemler ile eğlendirme ve de ince espirilerle güldürme (heym eğlendirici hem güldürücü ...) eylemlerini bünyesinde tutabilen oyun.amiga'da 6 dd(double density=dabl densiti okunur) yer kaplamaktadır.
(skuba, 20.04.2004 23:23)
- bir çan eğrisi şeklinde 1. ve 2. oyunlar hoş 3. oyunn zirvede 4. oyunun kelek olduğu seridir.
3. oyun defalarca alınıp bitirilebilir.
- bazı bölümleri 2 dakikada, bazı bölümleri birkaç ayda bitirilen oyun
(bkz. le chuck)
- olmazsa olmaz macera serilerindendir. bu oyun serisini oynamayan adventure oyuncusu ben adventure oynuyorum dememelidir.
- üçüncüsünü ve dördüncüsünü harıl harıl bilgisayarcılarda ve internette aradığım oyun..nitekim evde hali hazırda cdsi olan için teklif bile verebileceğim oyundur..**
- belli bir zaman aralığında doğmuş olan insanların oynadığı ilk adventure oyunu olduğu için bir nesle damgasını vurmuş mükemmel ötesi oyun. her insanın bilgisayarında bulunması gereken şaheser. official quote:
-how much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
- *you're the ugliest monster ever created!
- ıf you don't count all the ones you've dated.
tarzındaki düello replikleriyle beni benden alan oyun.
4.oyun bana biraz , çok beyenildik hadi bi oyun daha çıkaralım tarzı zorlama geldi ama.
- benim gözümde gelmiş geçmiş en eğlenceli adventure oyunu. cd sini bulsam yine oynarım, o kadar yani. ayrıca limonata satan çocuğun düellolar sırasında limonları bırakıp tezgahını silahçı tezgahına çevirmesi oyunun en çok güldüğüm ayrıntılarından yalnızca biriydi.
(xanax, 15.01.2007 11:50)
- serinin 3. oyunu olan the curse of monkey island'ı -bazı yerlerini hile ve hurdayla da olsa geçerek- bitirdikten sonra heyecanla beklediğim 4. oyun olan escape from monkey island'ın, 3d kullanılmak suretiyle tüm sempatikliğini kaybettiğini görüp hayal kırıklığına uğradığım lucas arts çıkışlı adventure oyunu. icon adventure kategorisine girmesine rağmen son oyunda mouse kullanımı kaldırılmış ve oynamak zorlaştırılmak suretiyle oyuncu oyundan soğutulmuştur.
(bkz: ne gerek vardı)
(bkz: guybrush threepwood)
(bkz: le chuck)
- 1. oyun; (bkz: monkey island 1: the secret of monkey island)
2. oyun; (bkz: monkey island 2: lechuck's revenge)
3. oyun; (bkz: monkey island 3: the curse of monkey island)
4. oyun; (bkz: monkey island 4: escape from monkey island)
5. oyun; *(zeus, 15.05.2007 22:08 ~ 22:19)
- içinde muhteşem esprilerin yer aldığı efsane oyun serisi.
- türünün efsanesi ve lideri olan seridir.1. ve 2. oyunu resmi sitesinin açıklaması üzerine emulatörü ile birlikte abandonware sitelerinde bedava olarak veriliyor.
çalıştırmak için emulatörü scummvm:
http://garr.dl.sourceforge.net/...
monkey island: the secret of monkey island:
http://www.abandonia.com/...
monkey island: lechuck's revenge:
http://www.abandonia.com/...(papalak, 03.08.2008 19:22 ~ 19:22)
|