belki ilginizi çeker
  1. · wondrous ateşkes antlaşması
  2. · mondros
  3. · böyle bir yazar aslında yok
  4. · öz wondrous
  5. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  6. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  2. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  3. · colin kazım richards
  4. · google wave
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · dinlemeye doyamadan ölmekten korkulan şarkılar
  9. · mpeg

mondrous  

1. hoşgelmiş altıncı nesil, biricik dostum güzel insan. inanıyorum sözlüğe çok güzel şeyler katacağına.

nickin ne güzelmiş. ehhe.
    (simliboya, 19.06.2009 22:12)
  2. çok başarılı bir nickname çalışması. hoşgeldin diyoruz.
    (damdanakan, 19.06.2009 22:16)
  3. nicki ile gülümseten yazar. hoşgelmiş...
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 19.06.2009 22:18)
  4. wondrous'un w harfini tepesin taklak aşşaya dönderip mondrous yaparak gülümseten yazar.
    (elpinoras, 19.06.2009 22:20)
  5. (bkz: mözlük)
    (ali kamber, 19.06.2009 22:20)
  6. (ahead full, 19.06.2009 22:20)
  7. tuprc*'de okuyormuş diye duyuldu burada.
    hoşgelmiş.
    (diabetik nöropati, 19.06.2009 22:21 ~ 22:21)
  8. (bkz: mondros)
    (bir şeyler olacak yarın, 25.06.2009 22:25)
  9. yıllarca bıkmadan usanmadan wondrous ateşkes antlaşması espirisi yapıldıktan sonra bizzat wondrous tarafından bulunmuş zekice bir çözüm olabilir. yine de: (bkz: mondrous ateşkes antlaşması)
    çok çetin yıllardı 2009.*

ayrıca wondrous'un mondrous'la bir derdi olsa baştan yazar yapmazdı.
    (elladan tinuviel, 30.06.2009 21:11)
  10. arkadaşlığımız çok da eskiye dayanmıyor aslında bu adamla, toplasan günleri, ayları, yılları beş seneye vurur en fazla. yuh beş sana az mı ki demesin kimse. daha çok beş seneler arkadaşım olacak. beni her zaman anladın, her zaman dinledin, her zaman yanımda oldun, destek verdin. hiç kırmadık birbirimizi, üzmedik incitmedik. ben bunu çok kolay becerebilen bir insanım aslında. sevdiklerimi çok kolay üzerim, kırarım, incitirim. bilerek de yapmam aslında. insan sevdiklerini hiç bile bile üzer mi ? ama biz beş senedir hiç üzmediysek birbirimizi, kırmadıysak eğer, sebebi sensin güzel insan.

bakıyorum sana şöyle uzaktan seyrediyorum, arkadaşların, tanıdıkların, dostların herkes çok seviyor seni, ne zaman senden sohbet açılsa, bir insanın bile ağzından kötü bir kelam çıkmıyor. bu kadar iyi olmak, bu kadar sevilmek nasıl bir duygu acaba, şu ortamda bir açılsan, alışsan, sözlük istatistiklerinde en sevilen yazar olacağından hiç şüphem yok.

şu istatistikleri bir kenara bırak da sen hep benim en sevdiğim arkadaşım olacaksın, her zaman. çok klişe oğlum ama ağlayacak bir omuzsun sen, kahkahalarla altıma ettiren cem yılmaz'ın yandan yemişisin.

-e atık gelive antepleden.
    (simliboya, 03.07.2009 13:28)
  11. (allegra, 12.09.2009 20:16)
  12. admin * ile nicklerini bir an karıştırdığım yazar. allah tan mesaj atmadan, emin olmak için başlık altına baktım da gördüm. *
    (qwe3, 19.09.2009 18:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil