sözlükte asayişi berkemal etmek için her türlü yetkiyi sonuna kadar kullanan* bize bu sözlüğü yazan mukaddes şahıslar. koğuş ağaları,inzibatlar ve daha da abartırsak: üstün ırk
saygı duyulması ve görevlerini kendi tavuklarına kışt deyinceye kadar değil de her daim objektif ya da objektife yakın yaptıkları bilinmesi gereken kişiler.
ben acaba neden girmiyorm hiç diyip girdiğim sözlüğün tarafıma ait çöplüğüne bakınca neden sözlüğe girmediğimi bana hatırlatan insanlardan her birinin sıfatı.
yazarlardan önce çaylak yazılarını gören kişiymiş. dil bilmeyen yazar adaylarına karşı olmakla beraber, sabırsız ve zıpçıktı yazarlara türkçe dersi verme hakkı tanımayan bir uygulama yapılmış.
burada olmasa da, genelde kullanıcıların illa tepki gösterdikleri, sürekli şikayet edip zıttına gittikleri, laf sokmayı kendilerine görev bildikleri site görevlileri. kurallar düzeninde hareket ettikleri halde kullanıcıların neden böyle bir eylem içerisinde olduklarını çözemedim.
zamanlarının çoğunu sözlükte giri okumakla geçirdikleri için; yemek yiyip, su içemeyen, gerekirse klozeti odasına taşıyan, ama bütün girileri okuyup hatalıları silecek zamanları olan, okumaktan yakında sekiz numara gözlük kullanmaları gereken, bizim için uğraşan, hiç karşılık beklemeden çalışan, tebrik edilecek sözlüksever cengaverler.
en asil duygunun insanıdır. sevgilisiyle gezmek, ders çalışmak, kitap yazmak, teleizyon seyretmek yerine burada takılır, ir katrilyon insandan gelen eleştiri talep vs'ye göğüs gererler ve hala moderatördürler. o yüzden de asil duygu ile hemdemdirler.
ibret alınması gereken çaylaklık girileri başlığındaki girileri görünce işlerinin ne kadar zor olduğunu anladığım , sabırlı olan , ayrıca sözlükte girilere müdahale etme hızıyla başarılı buluğum sözlük görevlileri.