|
|
- makina mühendisleri odası (mmo)ankara şubesi'nin yaklaşan seçimlerinde, mevcut duruma karşı, eşitlikçi, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti gerekleri temelinde ülkemizin yeraltı ve yerüstü zenginliklerinin sömürülmesine karşı, bağımsızlık mücadelesini sürdürme ve meslek alanlarını koruma ve genişletme sorumluluğunu yerine getirmeye devam etmek için seçimlerde yeralacak grup.
sitelerinin linki de aşağıdadır:
http://cagdasmuhendisler.net/...
- meslek ve meslektaşa ilişkin sorunların ülke ve toplum sorunlarından ayrılmayacağı temeline göre hareket eden; emekten, halktan, demokrasiden yana tavrını düzenlediği tüm miting ve etkinliklerde haykıran, antiemperyalist güzide grup.
edit: ve ayrıca eylemleriyle söylemleri birbirini tutan ender insanlardan biri olan grubun en önde gelen temsilcisi için (bkz: emin koramaz)
- tmmob makina mühendisleri odası ankara şubesi 21. dönem yönetim kurulu adaylarını 11 ocak 2008 tarihinde 1500 civarında oda üyesinin katıldığı ankara dedeman oteli'nde yapılan dayanışma kokteylinde kamuoyuna açıklayan grup.
bu aday tanıtımı kokteylinde; birlikte üretme, birlikte karar alma ve birlikte yönetme anlayışı
doğrultusunda,
çağdaş, üreten, sanayileşen, kalkınan, hakça bölüşen, eşitlikçi,
özgürlükçü, bağımsız demokratik bir türkiye için,
sosyal devlet ilkelerini ve cumhuriyetin ekonomik, kültürel ve toplumsal
kazanımlarını koruyan ve geliştiren anlayışların egemen olması için,
oda çalışma ilkeleri çerçevesinde oda faaliyetlerini daha da ileri
götürmek için,
19 ocak 2008 cumartesi günü metropol sinemasında yapılacak olan genel
kurula ve 20 ocak 2008 pazar günü sarar ilköğretim okulunda yapılacak
olan şube seçimlerine katılarak, "çağdaş mühendisler"i yeniden yönetime
taşıma çağrısında bulunulmuştur.
çağdaş mühendisler mmo ankara şubesi
21. dönem yönetim kurulu adayları ise şöyle açıklanmıştır:
asıl adaylar:
* prof. dr. müfit gülgeç
* sadetttin özkalender
* şenol karaca
* dr. ö. varlık özerciyes
* alaaddin eksin
* satılmış göktaş
* yılmaz yıldırım
yedek adaylar:
*ufuk atamtürk
*goncagül karakoç
*egemen ceylan
*nurdan bilgin
*ali jeni güneş
*murat aslan
*engin aspir
- mmo ankara şubesi 21. dönem yönetim kurulu için 20 ocak 2008 pazar günü sarar ilköğretim okulu'nda yapılan seçimler sonucunda; neredeyse seçimlere katılan diğer iki grubun toplamı kadar bir oy alarak (1517 oyla)seçimleri kazanmış gruptur.
|