|
|
- sözlüğe sanıyorum haziran civarında katılmış ama son bir haftada özellikle basketbol ve galatasaray cafe crown odaklı girilerle dikkatimi celbetmiş 4. nesil yazar.
- biraz memnuniyetsizlikleri bulunan organizatör arı. zamana biraz izin verse belki yardımını da görecek ama...
- bana hilton'da mezuniyet yapacak olan yazar.
'çok beklersin' dediğini duyar gibi oldum sanki...
- erciyes üniversitesi'nde okuyan şahane bir insan. spor dünyasına bunun gibi adamlar girerse belki spora başka gözlerden bakma fırsatımız da olur.
- eğitimi hususunda ziyadesiyle kararsız arı. ama azerbaycan'a gitmez gibime geliyor. elindekilerin kıymetini yavaş yavaş anlasa da ara sıra pişmanlıktan içini sızlatıyor... oysa pişman olacak bir durum yok ortada, ama biraz büyüyüp anlaması gerekiyor...
- kendisi artık tabiri caizse kayseri'nin yillisi olmuştur. kombine bilet alarak havasını da atmıştır. daha n'olsundur... iyi seyirler azizim...
- kendisine verdiğim sözü zamanında yerine getiremediğim yazar. kendisinden sözlük ahalisi huzurunda özür diliyorum. kusuruma bakma kardeşim, en kısa zamanda sözümü yerine getireceğim...
- yapma etme dediksede dinlememektedir, kalbinde ki yarayı kafasını bulandırarak gidermeye çalışıyor. yalnız olmaz o iş, en kısa zamanda kendisi ile efkar gecesi yapmak şart olmuştur.
- eleştirileri okuduğu okul müdürü tarafından takdir edilip ,devamı istenen yazardır. alkolün çene kaslarını gevşetici etkisinin yanında insanın geri al - başlat özelliğinin de olduğunu kanıtlayan denektir. hacettepe'yi kazandım ama gitmedim diyerek gururlanan,elinde sanki hatun dedektörü olan bir arkadaşımızdır.. ama bir türlü düzgün ilişki sahibi olamamıştır.
(aspenli, 04.01.2009 18:26 ~ 18.02.2009 22:05)
- bir spor kanalı kuracağım, başına da bu adamı oturtacağım. yemiyor, içmiyor; futbol, basketbol ayırt etmiyor...
- "siz türkler nasıl diyor?" kıvamına gelmiş. ben de amerikalıların yalancısıyım...
|