|
|
- 4.nesil yazar.(bkz: welcome to the machine)
- seçim sonuçlarıyla gerçekten üzülmüş atatürkçü arkadaş. üzülmesin, unutmasın ki ata'nın da dediği gibi bir gün "geldikleri gibi giderler".
keşke olup bitene herkes bu kadar duyarlı olsa.
- bana ilk hoşgeldin diyen kibar yazar.
- atatürküne, milli değerlerine sahip çıkan, beni yanlız hissettirmeyen çok değerli bir sözlük yazarı.
- -kendini yetiştirmiş bir kız
chicago tribune
-atatürke bağlı, çağdaş bir sözlük yazarı
times
-sözlüğe çok şey kazandıracak bir yetenek gibi görünüyor
the herald tribune
-ronaldinhonun aşık olduğu türk kızını bulduk
la gazetta della sport
-bu kızda gelecek var
fhm
- bilgili yazardır...
dinine bağlılığı sayesinde çok savaşlar kazanır halklar ülkeler. din birilerince gerçekten saygı duyacak konuma geldiği anda kullanılabilirliği ortaya çıkar hemen, çakallar hemn bunu değerlendirir ve kendini mesih, şeyh, şıh ilan edenler hortlar. yobazdır bunlar, sömürü ustası ve gölge kahramanıdır bunlar.
atatürk bu ülkeye çok şey kattı, kangren olmuş kolunu silbaştan sardı, rehabilite etti. tam tamdir edildi ki birden kullanılabilirliğinin farkına varan başka başka çakallarca benimsendi, "ben atatürkçüyüm" demekle başlıyordu artık herşey, başlığın içinde atatürk geçmediği anda sitemler yükseldi alakalı alakasız. halkın sevdiği, halkın takdir ettiği lider olan atatürk yalnızca birilerininmiş gibi gösterildi daha sonra. tek kelime edemedik. her lafa "atatürk olsaydı" ile başlandı. eserleriyle dünyanın hayranlığını kazanan bir lider sarı saçları mavi gözleriyle, kovaladığı kargalarla gündeme gelmeye başladı...
koca koca parti liderlerinin, okuyanı okumayanı binlerce yazarın bulunduğu ortamlarda yazar olmuş kişilerin, aklı erenin menfaat için, aklı ermeyenin cahilliğinden yaptığı şeyi yapmayıp takdirimi sonuna dek kazanan yazar.
yaşından çok daha büyük gösteren fikir zenginliğini taktirle karşılıyorum böcük! sonuna kadar!
okuyun bunu.
(bkz: atatürkçü olmamak/@2173297)
- placebo sayesinde tanıdığım ve sokak kedisi kadar alçak gönüllü ama siyam kedisi kadar da karizmatik olduğuna inandığım dost canlısı insan evladı.
(bkz: kedi türleri üzerinden karakter tahlili)
- geçici bir süreliğine sözlükten çekip gidecek yazar.
gitsin ki öss bir sene daha ağzına zıçmasın.
gitsin ki derslerine daha güzel yönelsin.
flash flash flash hesabını bir süreliğine (3 ay) kilitleyen miyawmiyawmiyaw bu süre içinde sözlüğü takip edeceğini, dönüşünün muhteşem olacağını söyledi. az sonra.......
edit:elim gitmiyor kilitlemeye ama kararlıyım.
- öss sebebiyle hesabını kitlemeye karar verip ne kadar doğru bir tercih yaptığını bilmesemde isteklerine saygı duyup artık üniversiteli bir genç olarak bomba gibi geri dönmesini beklediğim yazar. istediği yere ulaşır diye umuyorum. çok da eğlenceli biri olduğunu düşünmekteyim. ayrıca sözlükteki pek çok kedi hayranı yazardan birisi.
(bkz: miyaw forever)
- öss'de bu sefer turnayı gözünden vurmasını dilediğim yazar.
- statüsü ile tam bir ahengi yakalamış yazar.
statü: 299 (son derece kedi)
(bkz: bu kadar olur)
- ülkesi için gerçekten üzülen iyi bir yazardır. ayrıca candır, ciğerdir; çook uzun zamandır böyledir.
|