belki ilginizi çeker
  1. · welcome to the machine
  2. · belle
  3. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  4. · one night only
  5. · yoklamadaki nicklerden erotik hikaye yazmak
  6. · aile fotoğrafında lost ambiansı yaratmak
  7. · sözlükteki izmirliler
  8. · içinde hayvan ismi geçen nickler
  9. · ortak payda
  10. · itü sözlük yazarlarının ortak paydaları
gündem
  1. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  2. · ales
  3. · sözlük yazarlarının hayalleri
  4. · author
  5. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  6. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  7. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  8. · around the world in a tea daze
  9. · partnerin donunu çekip gitmesine neden olan sözler

miyawmiyawmiyaw  

sayfa  / 2
  1. 4.nesil yazar.(bkz: welcome to the machine)
    (sevmek bir eylemdir, 11.07.2007 22:13)
  2. seçim sonuçlarıyla gerçekten üzülmüş atatürkçü arkadaş. üzülmesin, unutmasın ki ata'nın da dediği gibi bir gün "geldikleri gibi giderler".

keşke olup bitene herkes bu kadar duyarlı olsa.
    (tom joad, 23.07.2007 02:39)
  3. bana ilk hoşgeldin diyen kibar yazar.
    (okunandeğilsadeceyazanbiryazar, 26.09.2007 01:53 ~ 01:54)
  4. atatürküne, milli değerlerine sahip çıkan, beni yanlız hissettirmeyen çok değerli bir sözlük yazarı.
    (emir, 30.09.2007 14:55)
  5. -kendini yetiştirmiş bir kız
    chicago tribune

-atatürke bağlı, çağdaş bir sözlük yazarı
    times

-sözlüğe çok şey kazandıracak bir yetenek gibi görünüyor
    the herald tribune

-ronaldinhonun aşık olduğu türk kızını bulduk
    la gazetta della sport

-bu kızda gelecek var
    fhm
    (one more cup of coffee, 25.10.2007 13:55)
  6. bilgili yazardır...
    dinine bağlılığı sayesinde çok savaşlar kazanır halklar ülkeler. din birilerince gerçekten saygı duyacak konuma geldiği anda kullanılabilirliği ortaya çıkar hemen, çakallar hemn bunu değerlendirir ve kendini mesih, şeyh, şıh ilan edenler hortlar. yobazdır bunlar, sömürü ustası ve gölge kahramanıdır bunlar.
    atatürk bu ülkeye çok şey kattı, kangren olmuş kolunu silbaştan sardı, rehabilite etti. tam tamdir edildi ki birden kullanılabilirliğinin farkına varan başka başka çakallarca benimsendi, "ben atatürkçüyüm" demekle başlıyordu artık herşey, başlığın içinde atatürk geçmediği anda sitemler yükseldi alakalı alakasız. halkın sevdiği, halkın takdir ettiği lider olan atatürk yalnızca birilerininmiş gibi gösterildi daha sonra. tek kelime edemedik. her lafa "atatürk olsaydı" ile başlandı. eserleriyle dünyanın hayranlığını kazanan bir lider sarı saçları mavi gözleriyle, kovaladığı kargalarla gündeme gelmeye başladı...
    koca koca parti liderlerinin, okuyanı okumayanı binlerce yazarın bulunduğu ortamlarda yazar olmuş kişilerin, aklı erenin menfaat için, aklı ermeyenin cahilliğinden yaptığı şeyi yapmayıp takdirimi sonuna dek kazanan yazar.
    yaşından çok daha büyük gösteren fikir zenginliğini taktirle karşılıyorum böcük! sonuna kadar!
    okuyun bunu.
    (bkz: atatürkçü olmamak/@2173297)
    (one more cup of coffee, 07.01.2008 22:28)
  7. placebo sayesinde tanıdığım ve sokak kedisi kadar alçak gönüllü ama siyam kedisi kadar da karizmatik olduğuna inandığım dost canlısı insan evladı.

(bkz: kedi türleri üzerinden karakter tahlili)
    (tangocu kedi, 21.01.2008 19:54)
  8. geçici bir süreliğine sözlükten çekip gidecek yazar.

gitsin ki öss bir sene daha ağzına zıçmasın.
    gitsin ki derslerine daha güzel yönelsin.

flash flash flash hesabını bir süreliğine (3 ay) kilitleyen miyawmiyawmiyaw bu süre içinde sözlüğü takip edeceğini, dönüşünün muhteşem olacağını söyledi. az sonra.......

edit:elim gitmiyor kilitlemeye ama kararlıyım.
    (miyawmiyawmiyaw, 22.01.2008 16:38 ~ 23.01.2008 19:37)
  9. öss sebebiyle hesabını kitlemeye karar verip ne kadar doğru bir tercih yaptığını bilmesemde isteklerine saygı duyup artık üniversiteli bir genç olarak bomba gibi geri dönmesini beklediğim yazar. istediği yere ulaşır diye umuyorum. çok da eğlenceli biri olduğunu düşünmekteyim. ayrıca sözlükteki pek çok kedi hayranı yazardan birisi.
    (bkz: miyaw forever)
    (i am a man who walks alone, 22.01.2008 16:58 ~ 16:59)
  10. öss'de bu sefer turnayı gözünden vurmasını dilediğim yazar.
    (bab the kenk, 22.01.2008 17:52)
  11. statüsü ile tam bir ahengi yakalamış yazar.
    statü: 299 (son derece kedi)
    (bkz: bu kadar olur)
    (caps lock, 07.02.2008 01:32)
  12. ülkesi için gerçekten üzülen iyi bir yazardır. ayrıca candır, ciğerdir; çook uzun zamandır böyledir.
    (ilyiştaykovski, 04.07.2008 21:37)
  13. bir sene sonra, 18 yıllık geçmişimizden tiksineceğim ve merhaba merhaba'dan öteye gitmemeye karar vereceğim yazar insanı. *
    (ilyiştaykovski, 26.09.2008 04:09 ~ 04:43)
  14. hiç konuşmamıza, girilerini bile okumamama rağmen, kanımın kaynadığı yazardır.

hayır canım, ne alakası var nickiyle?
    (juliette, 26.09.2008 04:12)
  15. kedimdir. aynı böyle miyavlıyor, 3 defa ardı ardına hatta dabıl yunun üstüne vurgu yaparak miyavlaması yok mu ölüyorum, bitiyorum. offf. hırıl hırıl uyuyor şu an, çok da seviyorum kendisini.

sözlükteki miyaw ile alakası yoktur. herkesin kedisi kendine.
    (sadomasochistic, 26.09.2008 04:16)
  16. bir dönem bana üst üste "aha!" lama sendromu yaşatmış insan.

googlegroups ve ortak bir arkadaş sağolsun tanıştık zamanında. msn'd konuşuyoruz falan. genelde memleket meseleleri. gel zaman git zaman, kişisel iletisindeki ne dinliyorum'u takip ederken yukarıdaki sendrom başgösterdi bende. hep favori parçalarım geçiyor, ne zamandır dinlemeye fırsat bulamadığım güzellikleri hatırlıyorum falan. hatta abartmıyorum bi keresinde kendim sandım listedeki ismini, 3-4 parça üstüste aynı gidince. diyorum ki kendi kendime "hayda, ben ne zaman açtım bu özelliği?". kapatmaya çalışıyorum falan. sonradan dünyaya döndüm de dank etti kafama. artık müzik hakkında konuşmaya başladık, birbirimize parça falan önereceğiz ama adeta imkansız. birimizin bildiğini diğeri biliyor zaten.

-bak ne atıcam sana, dinle bi.
    + :) bu var ki bende.
    - hadi ya, dur o zaman.
    + bu da var :d dur ben sana atayım bi tane.
    - bu da bende var.
    + hadi ya.

falan.

ama en acayipi de şu; bir gün kişisel iletimde "lacuna coil - a current obsession" varken, sözlerini sözlüğe gireyim dedim. girdikten sonra msn'de mesaj geldi miyawmiyawmiyawdan:

-itusozlukteki fani sen misin ya?
    + ana, kim söyledi?
    - iletinde parçayı görünce sözlükten bakayım dedim baktım yeni girilmiş. ben de yazarım orda.
    + ahah, harbi mi?
    ...

daha kanlı canlı göremedim ama, tesadüfler bizi sevdi; ben de onu.
    (fani, 05.10.2008 23:22)
  17. gerçek miyaw'ı artık evinde, odasında, yatağının altında, onun olmak istediği her yerde bulunduran güzel insan.
    (ilyiştaykovski, 10.10.2008 00:39)
  18. bilkent üniversitesi siyaset biliminde görmek istediğim şehirdaş yazar.
    gelsin tüm notlarımı fotokopileticem söz.
    (liselle, 10.10.2008 00:45 ~ 00:46)
  19. birlikte deli doğum günü partileri, çılgın yılbaşı organizasyonları, süper ötesi kurban bayramı yemekleri düzenlediğim insan.
    özellikle son doğum günü partisi çok görkemliydi. haziranın ortasındaki bu partiye neredeyse tüm sivas selebritileri katılmıştı. kocaman, bir bakıma huge diyebileceğimiz doğum günü pastasının üzerindeki 210 mumu üfleyebilmek için yaptığı nefes egzersizleri işe yaramış, bütün mumları tek seferde söndürmüştü. bunda, hayatının bir döneminde aldığı drama derslerinin* de etkisi vardı elbette. o gecenin en güzel taraflarından biri de miyaw'ın saçlarıydı. bildiğin süperdi yani. moda ikonası olmayı isteseydi, şimdiye kadar çoktan olmuştu ama etrafta onu taklit eden ergen kızlar görmeye katlanamadığı için spor kıyafetleri tercih etti. çok çekti zamanında taklitçilerden. benden her konuda bir adım öndeydi. benim boyum daha uzun ama. *
    söylediğine göre benim doğum günüm için büyük sürprizler hazırlıyormuş. içki kasesinden cenk akyol çıkacakmış falan. sürpriz olduğu için tam da bilmiyorum tabii. başarılı bir organizatör olduğunu daha önce kanıtladığı için içim rahat. parti organizasyonumu başka kimseye bırakmam yoksa. evet. *
    (ilyiştaykovski, 17.11.2008 01:14)
  20. büyük lafı dinlemeyen cadı. çok akıllı aslında. çalışmıyor sadece.
    (ekin tarlasındaki kırmızı alıç ağacı, 11.03.2009 17:36)
  21. kendim kadar akıllı, anlayışlı, mükemmel bulduğum nadir insanlardan. soyu tükendi sanıyodum ben bunların. benim yaşıma gelince bu beni de geçer. maşallah diyelim de nazar değmesin.

bir tane bu!
    (ekin tarlasındaki kırmızı alıç ağacı, 22.04.2009 22:13)
  22. artık ciddi şekilde endişe etmeme neden olan yazar insanı. home tv falan seyretmeye başladı. 8 ay yalnız bıraktık, dağıldı yeminle. arada gidip gelip yoklamıştım da ama...*
    (ilyiştaykovski, 23.04.2009 04:16)
  23. gerçi tüm arı'ların yaşı aynıdır ama yine de söylemeliyim ki, bu arı kardeş yaşının çok çok üstünde düşünüyor ve yazıyor.
    ne diyebilirim ki, bissürü bissürü tebrik. (bkz: @2137755)
    (sinirliyim ezelden, 23.04.2009 04:22)
  24. yemin ederim aktarım hızımıza nazar değdi. müzik zevklerimiz yüzde bin uyuşuyor, dedik, nazar değdi. ama yılmıyoruz, parça atacağımız zaman en ilkel yollardan biri de olsa mail atıyoruz artık. kulaklarına kurban olduğum..*
    (fani, 02.05.2009 12:30)
  25. kendisine çağrı yapıyorum. bitsin bu işkence. onu da beğenmezse gidip konuşacak.
    (ekin tarlasındaki kırmızı alıç ağacı, 11.05.2009 13:44)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil