belki ilginizi çeker
  1. · ben varım
  2. · yaylalar
  3. · annem
  4. · fikrimin ince gülü
  5. · 26 ekim 2008 eskişehirspor galatasaray maçı
  6. · gönül salıncağı
  7. · uso
  8. · kusursuz erkeği aramayan kadın
  9. · radyo ses
  10. · eskişehir marşı
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · ugg
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · thierry henry
  4. · dersim katliamı
  5. · sözlük yazarlarının hayalleri
  6. · 2012
  7. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  8. · hem miyop hem hipermetrop hem astigmat olan insan
  9. · savant

mithat körler  

1. zaman zaman insanı canlandıran zaman zaman insana hüzne boğan ton ton bir musiki uzmanı .
    (zitox, 01.08.2004 01:24)
  2. yıllardır uğraşır durur , lakin bu amcanın ne bir hayranını gördüm ne de kasetını alanı işittim.en son kulaklarını çınlatışım gecenin üçünde televizyonda, pembeler içinde çektiği "delice" adlı muhteşem(!) şarkısının klibine tesadüf etmemle olmuştur.
    (kobalt, 19.09.2005 00:14 ~ 00:16)
  3. yaptığı besteleri eşine yamayarak devletten nemalandığı söylentileri olan klibinde görür görmez hay o eline dedirten eskişehirspora yaptığı şarkıları dinlenen şarkıcı.
    (freakhinduhamal, 15.11.2005 14:28)
  4. tarihimizde ilk defa katıldığımız ingilteredeki avrupa şampiyonasının açılışında her ülkeden bir şarkıcının klibi tanıtım maksatlı olarak gösterilmişti ve bu klipler tüm dünya tv.lerinde yayınlaşmıştı. işte orada klibiyle bizi tanıtan şarkıcıdır mithat körler. fonda sultanahmet görüntüleri, arkada 3-5 ponpon kız ve en önde mithat körler kırmızı-beyaz toplara paldır küldür tekmeler atıp durur klip boyunca. itinayla hazırlanmış kliplerin yanında, bu tür organizasyonların acemisi olduğumuzun ve kupada hiçbir varlık gösteremeyeceğimizin habercisidir o klip.
    (kör kuyu, 21.04.2006 00:15)
  5. aşığım sana türkiye şarkısında (ki bu müzük üzerine haydi bastır esesim şarkısı da yazmıştır) dünyasının ne kadar geniş olduğunu anlarız. eskişehir ve eskişehirlilere endeksli hayatını bir kazığa bağlama çabasıdır belki de bu.
    ''ankara'dan eskişehir'e (arada sadece sivrihisar ve polatlı var)
    edirne'den mardin'e (ayıp olmasın diye figüran şehirler)
    ayvalık şirin burhaniye (eskişehirlilerin en çok tatile gittiği yerler)
    aşığım sana türkiye. ''
    türkiye (ve dünya) bundan ibarettir kendisi için. bir ara gaza gelip belediye başkanlığına da aday olmuş ama ağzının payını alarak oturmuş, kendini eskişehirspor'a ve sanatına vermiştir. ponçik ponçik yanakları vardır. tatardır.
    (yallahtazyik, 21.04.2006 00:38)
  6. gerçek bir eskişehirli ve gerçek bir eskişehirsporlu olmanın gereğini yerine getiren eskişehir milliyetçisi sanatçı...
    (çerkes, 15.07.2007 01:30)
  7. eskişehir hamamyolunda sıklıkla görebileceğiniz şahsiyet. bir de ar kebap'a çok takılan sanatçı.
    (temproral flux, 15.11.2007 21:32)
  8. pop müziğe yıllarını vermiş değerli sanatçı.
    bence değeri anlaşılamamıştır.
    ısrarla sürdürdüğü müzik çalışmalarına destek olunmalıdır.
    (serpil barlas, 03.11.2008 11:33)
  9. eskişehir'in yerel radyolarından;radyo ses'in sahibi olan sanatçı.
    radyo ses'te sürekli reklamlarını duyduğumda, (ki henüz es-es albümün yapmamıştı) vay be ne güzel, radyo sanatçısını koruyor demiştim..meğer radyo adamınmış.
    gittiğiniz mekanlarda karşılaşma ihtimaliniz çok yüksektir. yüzünüze bakıp gülümseyebilir.sanki siz onu değil de o sizi tanıyordur.
    ayrıca 85-86-87 kuşaklarının çocukken;akraba düğünlerinde mithat körler'le mutlaka bir masasına oturmuşluğu ne bileyim yanağından makas aldırmışlığı falan vardır.

edit: ama es-es albümüyle çok sağlam parayı kırmıştır kendisi. güzel de olmuştur.
    (ruhsuzkz, 03.11.2008 11:54 ~ 11:55)
  10. eskişehir'de çeşitli düğünlerde,ar kebapta,eskişehir maçlarında rastlayabileceğiniz kişi.
    (ebilona, 03.11.2008 13:11)
  11. eskişehirde karşılaşınca artık hiçbi tepki verilmeyen, çoğu medya kuruluşunun onun olduğu söylenilen şarkıcı... estv, radyo ses falan...
    bi de 's' harfini bi değişik söyler.
    (abdüş şuküfe, 14.04.2009 14:03)
  12. geçen tv de gördüm fikrimin ince gülü şarkısını kavırlamış,ilginç de olmuş arkadaki uzun saçlı, metalci değil metal müzik dinleyen görünümlü elemanlar ayrı bi hava katmış.değişik olmuş.
    (marimar, 14.04.2009 14:06)
  13. mithat sağırlar ile bir araya gelip birbirlerini ağırlayacak olan kişilerden biridir.
    (sakura, 23.04.2009 02:05)
  14. (bkz: azim)

(bkz: ısrar)
    (labrie, 23.04.2009 02:07)
  15. kliplerine görsel olarak yaptığı tek katkı, sağ elini "sana anlatıyorum bunları" ifadesiyle coca cola reklamlarındaki el sallayan tipler gibi sallamasıdır.
    (mezomorte, 23.04.2009 16:32)
  16. richard bunun götünü yesin, esas yaşlanmayan insan bu kişidir.
    (o gece bu sene, 10.06.2009 13:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil