shaggy yi meşhur eden şarkının dillere pelesenk nakaratımsısıdır.
çoğu suser in yapamadığını yapmış özeleştirinin dibine vurmuş 4. nesil ( edebi ) yazar.. kendisinin de dediği gibi; hoş gelmiştir..
pek bir muhabbet, pek bir ortam adamı.chatte tanımış olduğum beklentilerin üstünde eylemleri ile göz dolduran yazar dostumuz.her eve lazım olandır.
balıkçı lokantalarında,
postmodern şiirler yazan,
sincan'da top koşturamayınca, dudaklarında bir lanetle tanrıyı arayan,
muhteşem galatasaray'lı.
(shiva, 29.08.2008 07:13)
itü sözlük'teki kader arkadaşım, can yoldaşım! pembe hayallerimiz var onunla...
happy birthday çocuğu olan yazar ! nice mutlu yıllar diliyor, hiç muhabbetimiz olmamasına rağmen doğum gününü kutluyorum .
bende tanımıyorum.
feysbuk gibi oldu aynı ama olsun.
özel msjdanla da kutladım ama bir de burdan deneyelim.
her şey iyi gider umarım.
god bless the dead, iyi ki doğdu.
duygusal yazarların doğum gününü kutladığı yazardır. nice yıllara.
(onder, 07.03.2009 00:47)
nice senelere yazarı.
(bkz:
yolda görsem merhaba merhaba)
uzun yıllar mutlu ve sağlıklı yaşamasını dilediğim yazar.
(bkz:
görsem kesin tanırım)
aşk dolu, huzurlu ve mutlu bir yaş geçirmesini dilediğim yazar.
pastasının üstündeki bütün mumları ilk üfleyişte söndürmesini dilediğim yazar.
(bkz:
seni biryerlerden gözüm ısırıyor ama)
kaç tane olduğunu bilemediğim 365 gün 6 saat önce doğmuş olan yazar. iyi ki doğmuş.
bana ilk "hoşgeldin" diyen yazar, teşekkür ediyorum.
yıllar önce bu şarkıyı kullanarak levi's hamur adamlarla stop motion animasyon yapıp reklam yapmıştı. o zamanlar ortaokuldayım, ingilizce öğretmeni izlediğimiz bir filmin özetini yazmamızı istemişti. ben de her ne akla hizmet ediyor idiysem sadece 1 dakika süren bu reklamı yazmış, tüm sınıfı yarım saat kilitlemiş, ömürlerinden ömür tüketmiştim. sanırım o günden sonra benimle konuşmamalarını açıklıyor bu durum
*
edit= ilkokul çocuğu gibi "öğretmen"i "öretmen" diye yazmışım. onu düzelttim.
(azman, 19.03.2009 23:18 ~ 20.03.2009 10:15)
bunun nick altı öksüzdü. sonra ne oldu bir doğum günü mevzusu oldu. o günden beri şansı açıldı. 3 sayfa olmuş (evet 10 giri gösteriyor her sayfada) nick altı. ama troll olması için daha çok yol kat etmeli.
bir de hacettepe'de okuyor, niyeyse beğenmiyor. ukalanın teki bence o.
dördüncü nesil yazar. iyi yazıyor.
karşı tarafı az tanıyor olması yaptığı geyiğin kalitesini zerre etkilemeyen, gün itibari ile tüm vize stresini üstümden almış kişi.
ders notlarını unutunca usako'dan zirve boyunca azar işitmiş yazardır . ' zirveye not mu getirilirmiş ? ' efendim .
usako'nun elinden nasıl kurtulduğunu ve şu an sağ olup olmadığını merak ettiğim yazar.
(artı1, 05.04.2009 22:22)
hala hayati belirtiler gösterdiği söylentileri dolaşıyor ortalıkta... sanırım yaşıyor!
+1 olarak katıldığım ankara zirvesinde kaynattığımız yazardır.
(bkz:
hentai)