mission impossible 3   

adana çık aradan

1. ağustos ayı sonlarında çekimine başlanacak olan film
    (lethe, 20.07.2004 15:10)

2. tom cruise'nin başka bir yönetmen bulunmasında ısrarı yüzünden çekimleri gelecek yıla ertelenen film
    (lethe, 17.08.2004 13:23)
  3. senaryosunu tom cruise'un yazdığı son film.
    (axel fox, 17.08.2004 23:10)
  4. laurence fishburne'ü de görebileceğimiz, jeffrey abrams tarafından yönetilecek olan devam filmi.
    (creepingdeath, 24.06.2005 03:15)
  5. mission impossible 2 ye göre biraz daha abartılacak bir film. teknoloji ve zaman kavramlarını düşünürsek bu film artık bize oha dedirtmelidir. tom cruise'un bu filmde bir tırın önünü kaldırmasını, aydan dünyaya doğru bungee jumping yapmasını ve kıyamet olarak nitelendirilen marduk'u durdurmasını bekliyorum. çok beklenti içerisindeyim sormayın. ekşın manyağı olmak istiyorum o derece.
    (man on the moon, 15.07.2005 02:46)
  6. lost'un yönetmeni çekmiş... çekiştirmiş.

---spoiler----
    filmin başındaki (yani tom cruise'nin yakalandığı) sahneye gelinceye kadar istekleri karşılayan süper bir film.. süper film dedik de ondan sonrasını s.çıp batırmışlar. bariz lost taklidi kalp masajı ve ronin misali merak uyandıran çantayı geçelim hadi. hunt beyin arvadı öyle silah kullanıyor ki kocasını geçiyor. ekip gelecek diye hala bekliyorsun bizim "tom" silahıyla uyanıyor ve resmen "ne oluyo la" diyor. sonuna bir de hawai'den ethan ve karısının renkli mayolarla dansını izletselerdi tam olurdu. film başta gösterilen sahneye kavuştuktan sonra bariz sıçmış. hele hele karısının onca olay arasında "kim bu adamlar ethan" "sen kimsin" diye ayrılığa meyilli kız soruları sorması beni fena sinirlendirdi. ama 10 üzerinden 7 verilir ve değer.
    ---spoiler----
    (yuziko, 07.05.2006 03:18 ~ 08.05.2006 00:08)
  7. -----------spoiler--------
    hatun kişinin yaptığı 15'e 1'lik resüsitasyon kuralına uygun yapılmıştır takdire şayandır, hele son anda vurduğu prekordiyal yumruklarla ethan*'ın uyanıp silaha sarılması izleyenleri kırıp geçirmiştir.
    -----------spoiler--------
    (sandra dee, 02.06.2006 02:16)
  8. gün itibariyle dvdripi çıkan film, izliyoruz.
    (sükun, 16.09.2006 10:34)
  9. mission impossible serisinin en iyi olani.o meşhur soundtrack ile atraksiyonun buluştuğu sahneler biraz daha geri planda olup kurgunun daha bir hakim olduğu film.diğer serilerde o pat diye karşımıza çıkan maskelerin,cihazların bu filmde nasıl yapıldığının gösterilmesi ise filmi biraz mistik özelliğinden kurtarmış. .
    (woodpecker, 02.10.2006 22:00)
  10. --------------spoiler------------
    muhteşem bir aksiyon şöleni... vatikan'dan adam kaçırma destansıydı. şangay'da ethan'ın tavşan bacağı'nı çalmak için yaptığı akrobasi de etkileyiciydi aynı zamanda. fakat tavşan bacağı'nı çalarkene binanın içinde geçen aksiyon gösterilmedi.. neyse onu affettik.

ethan'ın bütün "imkansız" durumlardan sağ çıkması biraz kabak tadı verdi. adam ölmemek için proglanmış. filmin adı missin impossible olduğu için bunu da affettik hadi.
    -------------spoiler-------------

ama eleştirilmeyecek bir nokta var ki; "görsel efektler"; olm siz o köprü sahnesini nasıl çektiniz lan? insan mısınız olm? savaş uçakları, helikopterler, füzeler, kazalar, larlarlar (bu sahnede en güzel detay; ethan'ın, yakınına düşen füzenin etkisiyle havalanıp solundaki arabaya çarpması olsa gerek). hadi onu s.ktir et, film dediğin, görsel efektte bir konuda güzel olur. bu filmde araba kovalama sahneleri de süperdi, uçak muçak sahneleri de, korumalı binalara giriş miriş sahneleri de.

yeniden "adamlar yapıyor la" diyoruz. diyecek başka birşey yok.
    (kv 626, 16.03.2008 15:20)
  11. çeşitli ortamlarda yeni bir akım yaratan film. öyle ki "ya senaryo yok, işte tom kruz ego yapıyo, paraları götür..." gibi anlam veremediğim safsatalardan sıkmaya başlıyor bir yerden sonra.

film izlemek nedir? sinemaya gitmek nedir? bir ritueldir sinema. içeri girersiniz, patlamış mısırınızı alıp yanına kolanızı koyup yerinize oturursunuz. reklamlar başlar, sonra fragmanlar, sonra film.... ve ekranda gördüğünüz şeylerden keyif almaya çalışırsınız. o beğenilmeyen aktörler, kendini binalardan aşağı atarken "hassiktir lan çok saçma ki bu, evet çok saçma bi şey bence bu" değil de, "aabi güzel sahne çekmişler" dersiniz. çünkü alınan para, filmin bütçesinin yarısı değil, 10 kağıttır.

mission impossible 3, benim en sevdiğim filmlerden biridir. çünkü sıkmıyor, çünkü harika sahneler içeriyor, çünkü philip seymour hoffman döktürüyor, çünkü jj. abrams işini biliyor, çünkü ben film izlerken hata yakalamaya değil, keyif almaya çalışıyorum. işte öyle bir şey...
    (itülmüş, 09.10.2008 23:11)