gerçek adı
caroline hervé olan güzeller güzeli electro vokal, aynı zamanda dj..kopar beni dj (bizi değil yani, kendime yar ettim seni sadece)..
(görsel:
miss kittin/14280)
(görsel:
miss kittin/14279)
%100
fransız..saf kan..1973,
grenoble doğumlu..fransız olmasına hiç şaşmadım, nitekim
elektronik müzik adına genlerinden gelen bir yetenek mevcut..22 yaşında djliğe başladı..mike dearborn ile beraber çalıştı ve paris'te, moskova'da ve chicago'da sahne aldı..dj hell ile tanışması ile ünü bir basamak daha atladı..nitekim ortak çalışmaları onun ismini electronic müzik pazarında iyice sağlamlaştırdı..
kendisinin
grafik dizayna da ilgisi vardır..çalışmaları bu yönde de tutmuştur yani bu on parmağında on marifet olan bayanın..kolundaki dövme onun eseridir..ayrıca arkabalarının ve ailesinin dinlediği müzikleri de kendi zevkine göre mixlemesi gibi garip özellikleri de yer etmiş..ondan dolayıdır ki çalışmaları geniş bir kesime hitap ediyor, aralarında jazz, funk, disco ve ingiliz pop bile bulunmakta..
tüm diğer seçenekleri es geçerek kittin, 1996 yılında fransa'yı terkederek isviçre'nin cenevre kendine yerleşti..orada mental groove record posse'a katıldı..yıllar yılı süren hareketli bir djlik kariyeri sonrasında kendi sound'u yakaladığını belirtiyor..ve ekliyor;
"aynı şeyleri dinlemek beni çok sıkar..dj'ler risk alabilmelidir..sadece insanların ne duymak istediklerine göre müzik yapmamalılar..bazı insanlar benim çok teknik olduğumu dile getiriyorlar..bu doğru, ama bu teknik olmadan kendi müziğimdeki özgürlüğe konsantre olmam mümkün değil.."
bunca bio'dan sonra asıl derdime gelmek isterim..
benimle evlen caroline!