belki ilginizi çeker
  1. · üç büyüklerde hayal kırıklığı yaratan futbolcular
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · author
  2. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  3. · galatasaray
  4. · kurban bayramı vahşeti
  5. · sözlük yazarlarının itirafları
  6. · aklidengegorecelibikavramdir
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · bonne chance
  9. · 22 nisan 2006 fenerbahçe galatasaray maçı

miroslav stevic  

1. zamanında fenerbahçe'de oynamış orta saha oyuncusu. bir avrupa maçında, aik solna ile oynarken* hayvan ötesi bir mesafeden topun başına geçmişti. ama çok hayvan. ben de "oha lan siktir git roberto carlos mu sanıyosun kendini" diye tepkimi dile getirmiştim. ve evet, çaktı topu ağlara, göt oldum. ama iyi bi göt oluştu bu. işte kendisiyle böyle bir anım vardır.

şimdi o roberto carlos geçiyor topun başına gerçekten, ben de göt olma riskini alamıyorum üstüme. hayat da ne garip be.

o golün linkine bakındım youtube'da ama bulamadım. ama çok da kasmadım.
    (hayalet, 31.10.2007 20:02 ~ 01.11.2007 22:36)
  2. erman toroğlu'nun efsane yorumlarından birinin başkahramınıdır.

fenerbahçe kadıköy'de bir maça çıkacaktır ve steviç ilk 11'de mücadele edicektir.maçtan önce ilk 11 sahaya ısınmak için çıkar ve gerek açma germe gerek pas gerek şut allah artık ne verdiyse son sürat ısınma turları atmaktadırlar.steviç ise kah saha kenarında kah yedek kulübesinde kafasına göre takılmaktadır.bu görüntüleri de şansal büyüka maraton'a taşımış erman hocanın yorumunu istemektedir.erman hoca şu yorumu yapar:

-yaw bu steviç padişahın sol çocuğu mu ,niye ısınmıyor kardeşim!
    (guanoapes, 03.01.2008 07:53)
  3. kariyerinin son demlerinde fenerbahçeye transfer olan o dönemdeki fenerbahçe'nin geçiş dönemi kaosu yüzünden öylesine oynamk zorunda kalmış olan 1970 sırbıstan doğumlu ortasaha oyuncusudur. kendisinin kumaşı fevkalade kaliteli olmasından dolayı şimdiki fenrbahçe kadrosunda takır takır oynayacak olan oyuncudur.

(bkz: yanlış zaman yanlış insan)
    (ceket yok pantolon verelim, 18.03.2008 16:05)
  4. ziya şengül'ün deyimiyle lorant'ın askerlik arkadaşı
    (minpietro, 18.03.2008 16:07)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil