görseller
mireille mathieumireille mathieu
mireille mathieumireille mathieu
belki ilginizi çeker
  1. · ne me quitte pas
  2. · padam padam
  3. · marianne
  4. · acropolis adieu
  5. · memleketim
  6. · la marseillaise
  7. · ben gönlümü eylerim gerisi allah kerim
  8. · pardonne moi ce caprice d enfant
  9. · mireille mathieu
  10. · hem sesi hem kendisi güzel olan kadınlar
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  3. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · aşk ı memnu
  6. · zongul ducks
  7. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  8. · aşkta ve savaşta
  9. · insert coin

mireille mathieu  

1. fransız sanatçı. mesela bir padam padamedith piaf'tan daha güzel söylüyor. la vie en rose'u da. tiz perdeden başlayıp perde yükselterek bitirebiliyor şarkıyı yani.
    (organometallic complex, 17.10.2005 23:19)
  2. hiç değişmeyen kısa kesim saçları ve 58 yaşına gelmesine rağmen hala güzel olan yüzüyle sanırım fransa'nın simgelerinden bir tanesi. 15 yaşında başladığı müzik kariyerinde 122 milyon plağı satılmış; onlarca ülkeye taşmıştır yapıtları.

dini inançları kuvvetli, disiplinli bir hayatı seçmiş, yoksul bir çocukluk hayatı geçirmiş bir kadın aynı zamanda.
    (viola, 17.03.2006 13:51)
  3. napolyon demiş ki "dünyada en güzel ses su sesi, para sesi bir de karı sesi anadın mı"
    suya, paraya eyvallah, ses mireille mathieu'nünse ona da eyvallah.
    mireille mathieu kadın sesi deyince hakikaten güzel üç sesten biridir. diğerleri için
    (bkz: ümmü gülsüm)
    (bkz: feyruz)
    (organometallic complex, 08.09.2006 21:06)
  4. (syst, 27.01.2008 00:04)
  5. "ne me quitte pas"yı en az jacques brel kadar güzel söylüyor bu hatun. ağlarken mi söylüyor, söylerken mi ağlıyor kestiremezsiniz. sözlerini anlamasanız dahi hissedersiniz. beni bırakma derkenki samimiyetini.
    (closer, 14.04.2008 15:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil