|
|
- ayaktaki yolculardan hiçbirinin nefes almayı başaramadığı, oturan her yolcuya sezercik bakışı attığı andır.
(bkz: sezercik in canım bir şey istiyor bakışı)(misuf, 24.01.2007 00:17)
- (bkz: handsfree)
- dışarıdan bakıldığında kamyon arkasında gırtlaklanmaya götürülen tavuklar gibi görünüyorsa yolcular o anda dolmuş, dolmuş ve yolcuya doymuş demektir
- (bkz: istiap haddi)*
- ata demirer gösterisinde şöyle anlatır bu durumu:
- bak ulan muavin, hissediyorum biraz boşluk var orada
- abi arkadakiyle çiftleştim nerdeyse, ne boşluğu
kapı bir açılır üç tane popo var önünde
- ee hangisine bineyim?
- minibüs şöförlerinin asla o anın geldiğine inanmak istemedikleri an, kendilerine içerde oksijensizlikten ölmek üzere olan ve tam kapı önündeki bir yolcu tarafından belirtildiğinde ise önde olmanın rahatlığıyla daima inkar ettikleri durum.
- yolcu sayısının 31 olduğu andır. hatta buyrun haber olmuştur:
http://www.hurriyet.com.tr/...
- fordçuların sabırsızlıkla beklediği andır.
(bkz: şerefsiz)
- (bkz: climax)
- (bkz: @986089)
- kimyasal bir çözelti olsaydı kimyayı karıştıracak olan,aslında sadece bir hayalden ibaret olan durum.minibüsçüler için bu bir tabudur;bahsedilmez,inanılmaz,yaşansa da inkar edilir!
- minibüsün tavanının yol düzlemiyle 30 derece açı yaptığı andır.
- çok az kalmıştı bugün o tarihi ana tanıklık etmeme. 3 kişi daha binseydi devrilecekti minibüs, ama binmedi hainler...
evet minibüsün yolcuya doyduğu an devrildiği andır. matematiksel olarak limitle tanımlanabilir. lim yolcu sayısı giderken sonsuza minibüs devrilir.
detayları da yok değil tabi... mesela, minibüs, doldukça yerle 0 dan itibaren artacak şekilde açılar yapar. içerde yavaş yavaş akrabalar edinirsiniz, erkek halinizle "ulan yolsa arkamdaki bana fortluyor mu?" bile dersiniz.
herşey normalmiş gibi beni şaşırtan şeyse, minibüsçünün içerdeki 150 kişiye "hala parasını vermeyen 1 kişi var" demesidir.
|