şişmanlığın (balık eti diyelim) kendine has bir çekiciliğinin farkında olan kızdır. ve %90 ı da gayet güzel görünmektedir şahsıma. hele hele kürdan gibi bacaklarını marifetmiş gibi sergilemek için mini etek giyenleri gördükten sonra, gayet te hoş durmaktadırlar.
kendine oldukça güvenen, "helal!!yürüü!!" denilesi kız.
estetik durmuyor, o ayrı.
ne gariban kızmış amına koyayım. önüne gelen attırmış vay kendiyle barışık değilmiş, yok acınsa bile sevişmezlermiş.
elini siken adamlarsınız lan, karşınızda görseniz sikinizin ağzınıza vuracağından adım gibi eminim.
edit: başlık başıma kalmamış ama muhattaplarım gitmiş.
(mihman, 04.01.2009 21:32 ~ 27.08.2009 02:21)
başka bir estetik anlayışına sahip olan insanlar tarafından bakıldığında mini etek giyen zayıf kız olarak değiştirilebilecek cümle.
bu kızdan bir tane var. ve sürekli o kız etrafta dolanıyor.
yoksa dünya üzerinde bu kadar cesur başka bir insan olamaz.
çoğunlukla yurtta kalan, zayıf oda arkadaşları tarafından fena gaza getirilmiş kızdır... etekle güzel göründüğünü sanarak dolaşır ama günün sonunda etek uzun bir süre giyilmemek üzere dolabın derinliklerine kaldırılır...
uğraşıp didinip veremedikleri kilolarına inat olsun diye o çok sevdikleri üstelik yakışmadığını bildikleri mini eteği giymek istemenin sonucunda ortaya çıkan, göz zevkine hiçte hitap etmeyen manzarayı yaratmış kişiliktir.
(bkz:
onunda canı var)
tamam şişman olabilirsin, güzel de olabilirsin. hatta ve hatta kendinle barışık olduğun için ve kimseyi umursamadığın için istediklerini giyme potansiyeline de sahip olabilirsin. normaldir haklısındır. burda söyleyeceklerimde zaten kesinlikle hani 3 ay sıksa diyet ve spor yardımıyla ideal kilosuna ulaşabilecek insanlar için değil. iyisin güzelsin hoşsun. ama arkadaşım bir bak aynaya ya. bir bak. o giydiğin mini eteğin nasıl göründüğüne bir bak. bacakların şişman olabilir normaldir. ama o mini eteğinde bir adabı var ya. bir giyilme gururu var. ne bileyim illa istiyorsan etek giymek git pileli diz üstü bir etek al. mini etek dediğin zaten yapışır vücuda. eh maşallah sende de zaten yeteri kadar büyüklükte popo var. oldu mu olmadı. olmaz. hadi şimdi git değiştir onu. düzgün bir şey giy üstüne. milletin ağzına laf verme.
not: bugüne kadar hayatımda hiç mini etek giymedim. ha sıksam 1 ay da ideal kiloma da kavuşurum.
(bkz:
kaç kaç kaç)
edit:
yalan mı?
kendisini aşağılayanlara, eleştirenlere "sanane aq, göz zevkin bozuluyorsa bakma" diyecek şişman kızdır. bu kadar detaylarıyla eleştirildiğine göre sağlam bir şekilde göz süzgecinden geçirilmiştir. ya da göz banyosu mu diyorlardı ona?
türkiye'de şişman mini etek giymemeli, bikini giymemeli ve bunun gibi birçok oturmuş düşünce olduğu için garip karşılanır. aslında gayet de normaldir. mini eteğin büyük bedenleri de bulunduğundan giymemeleri gibi bir şey söz konusu olamaz. giymemeleri gerekseydi büyük bedenleri üretilmezdi.
(bkz:
imdat)
(bkz:
kör olsaydımda görmeseydim)
birde üstüne askılı kombinasyonu yapmış ise;
(bkz:
aman tanrım bu bir ogre)
sözlükte kendisi hakkında yazılanları umursamayan kızdır.
edit: düşünüyorum düşünüyorum bu giri neden en sevilmeyenlerimde diye, buldum sonunda. sanırım mini etek giyen şişman kız olduğum sanıldı. alakası yok sevgili sözlük yazarları. taş gibi hatunum. mini etek de giymem. şimdi kararınızı tekrar gözden geçirmenizi diliyorum. eğer bu da olmazsa hem taş gibi, hem mini etek giyen bi hatun olduğumu açıklayabilirim. belli olmaz.
bu kızı eleştirenlerin dünya yakışıklısı ya da dünya güzeli olma olasılığı yüksektir.kişiler kendilerini öyle aşmış öyle kusursuzdurki bir kenara oturup istatistik yaparlar buna şu yakışmış buna bu yakışmış ıyy iğrenç kusacağım şeklinde.not alıp sözlüğe yazan tipleride vardır.uğracakları çok önemli bir iş edinmişlerdir kendilerine.ha mini etek giyen şişman kızın umrundalar mıdır..ya eteği yırtıp hayata küser içlerine kapanır kendinden isteklerinden nefret eder özgüvenini kaybeder sırf mini etek giydi diye yerden yere vuranlardan dolayı..yada umrunda olmaz.gel vereceğim dese ağzının suları aka aka sıraya girecek bir sürü abazan tipin yaşadığı bu dünyada yapılacak en doğru şeyi yapar belkide takmamakla.
özgüveni tavan yapmıştır.eteğinden mütevellit libidosu da tavan yapmış mıdır?bilinmez.yaptıysa da tadından yenmez ha.
(vela, 20.03.2009 13:20 ~ 13:22)
yürürken sallanan o bıngıl bınbıl baldırlara çimdik atmak istediğimdir.
edit: teşekkürler simliboya
görüntü kirliliğidir. o nasıl bir özgüvendir anlamam. boru tabir edilen bacaklara mini etek giyip, arkaya yastık bağlamışcasına bir popo ile salına sanıla yürümek.. birde göbeği açıp gezenler vardır ki evlere şenlik..aferin kızlar takdir ettim.
edit: arkadaşlar ( şişman kızlar) o ki o kadar özgüveniniz var ve giyiyorsunuz umurumda değil kimsenin düşüncesi diyerek niye rahatsız olup beğenilmeyen eser ilan ediyorsunuz anlamadım (!) bu benim kendi düşüncem siz beğenin siz giyin şimdi eksilere devam diyin...
(nettle, 20.03.2009 13:42 ~ 23.03.2009 13:26)
mini eteğin o baldırlara rağmen kendisine yakıştığını düşünen ve herkesin kendisine bakarak, ''ulan helal be, özgüvene bak mınakoyim'' diyeceğini zanneden kızdır.
tamam, kendi zevkindir, giymişsindir hatta çıplak gez bana ne ama... ya, yapma be abla!
deniz seki misin sen? hadi öylesine bi nebze yakışıyor, beğeniyoruz da sen yapma be abla... bacaklarındaki selülit, portakal kabuğundan beter olan ablacım, sana diyorum, lütfen... pürüsüz bir bacağın varsa sergile, eyvallah ona sözümüz olmaz. lakin böyle
hiroşima'ya atılan atom bombasının açtığı delik misali oluşan çukurları görüp de beğendiğimizi düşünme.
(bkz:
rica ediyorum)
şişman hatun kişi çorapsız mini etek giyerse eğer hali yaman kişidir. akşama doğru bacaklar sürtünmeden mütevellit kavrulmuş olup, sünnet çocuğu badiliğiyle yürümeye çaba gösteren ve kilolar verilmeden mini etek giyilmemesi gerektiğini o an anlayan özgüven manyaklığıyla gaza gelen kişilerdir.