manik depresiftir. ayrıca baldızım olur kendisi. bizatihi kendim biliyorum ki gerçekten çok ahlaksız olabiliyor, cork cork emiyorlar afedersin müdürüm.
lezbiyen de olabilir ayrıca. hemen sinire kesmemek lazım gelir. olaylara karşı soğuk insanlara karşı sıcak kanlı tavır, soylu anadoluluk, bilge üsluptan sapılmamalıdır.
ahlakı, bir mini etek gördüğü zaman(kız kısmı o kadar önemli değildir) güdük beyni yettiğince salya soslu ütopik fanteziler üretmeye başlayan; ancak her ne hikmetse kendini ahlak zabıtası sanan zavallılardan daha iyi bildiği için yadırganmaması gereken kızdır.
hem ortalıkta kendini sergileyecek hemde sonra niye bakıyon diye ahlaktan söz edecek. acılmak nasıl bi hak görüluyorsa bakmakta o kadar haktır. bunları kabul etmek zorunda dünyanın kuralı bu. bir programı kurarken bile okudum kabul ediyorum diye onaylıyorsun. yani kabul edıyorsan sonrasında seste cıkaramazsın. yalakalıkta işe yarıyor herhalde sözlükte ki bayağı buna hevesli insancıklar var
ahlakı beyinde değil, bel altında arayan, insanları sadece dış görünüşlerine göre değerlendiren şekilci kişilerin, ahlaksızca "ahlaksız" olarak ilan ettiği kızdır. bu şekilci kişilere yazıklar olsun diyoruz ve aslı'dan dans etmeye ihtiyacım var isimli şarkıyı armağan ediyoruz.
eşine ya da sevgilisine mini etek kesinlikle giydirmezken giyen hatunlara ağzı sulanarak bakan ve buna rağmen ahlaktan bahseden, bununlada yetinmeyip mini etek giyen kızlarıda ahlaksızlıkla suçlayan bir ahlaksızın ettiği sözdür.
mini etek giyerek, mini eteği ahlaksızlk olarak algılayan insancık!ların ahlak anlyışına zaten sahip olmadığı için mini etekli arkadaşımızın ahlaktan bahsetmesi pek çelişkili bir durum ortaya çıkmaz. kimi insancık!ların dediği gibi. burada ahlaksızlık acaba bazı insancık!ların dediği gibi mini etek giymekte midir yoksa o mini etek kendine göre ahlaksızlık sayan insancık!ların bakmasında mıdır? ahlaksız olan kimdir yahu?
başlıktaki "halde" edatının proakatif bir niyetle mi yazıldığı konusunda kötü niyetimin olduğu, ahlaktan bahsetmek için ne giyilecek bundan sonra diye soruların ve bakınızların verilmesi olası durum..ne giyerse giysin kimin ahlaktan bahsedeceğine kim karar veriyor gibi en basit insani tepkinin dışında, genel anlamda bir duruşu göstermesi bakımından önemli durumdur da..
ironilerle dolu giriler durumu iyicene açıklamış zaten..bazıları da keşke ironi olsa dediğim şeyler maalesef..neyse, ahlakı mini etek giyenin değil, ona öküzler gibi bakıp salya akıtanların tanımlamaya çalışması , ötekinin bunu hak etmediğinin söylenmesi ,en basitçe utanmazlıktır.
işin garibi bu durumu eleştirenler ahlakı bacağa bakıp bakmama olayına indirgeyip ne kadar derin bir ahlaki birikime sahip olduklarını göstermişler. "acılmak nasıl bi hak görüluyorsa bakmakta o kadar haktır" diyip daha sonra bunu kızın ahlaksızlığına bağlamaya çalışmışlar.
ahlakı bu arkadaşların anladığı düzeye indirirsek ben de inanmıyorum ki mini etek giyen kız ahlaklı olabilsin.eğer ahlaklı olmanın ilk şartı birilerinin bacaklarını görüyor olmasından önemli bir rahatsızlık duymaksa elbette mini etek giyenler ahlak hakkında ahkam kesemezler sanırım.
öte yandan, ahlak eğer dürüstlükse, saygıysa, kısaca insanın değerini yükseltme amacı taşıyan birşeyse; mini etek giyen kıza ahlaksız demenin gerizekalılık olduğu düşüncesindeyim.
ancak, hatun kişi hem mini etek giyip hem de bacaklarına bakılmasından rahatsız oluyorsa ve "niye bakıyorsun, seni ahlaksız!" şeklinde bir tavır sergilerse, bunu da bir çeşit mallık olarak görüyorum. ama yine de ahlaksız yaftası yapıştırmak için bir sebep göremiyorum.
her mini etek giymeyi tercih eden hanımefendinin , ahlaksız , kafir olması şart değildir , kendine yakıştırıyordur , seviyordur , rahat ediyordur , modadır şudur budur hoşuna gitmiştir ve giymiştir , olabilmektedir . şayet kişi , iyi ve ahlaklı bir insan olmayı kendi özünde taşıyorsa , onun mini etek giyip giymemesi , ahlak seviyesini gösteremez ve kimseyi de rahatsız etmemelidir , kendi halinde ve gerçekten ahlaklı bir insan giydiğinde . mini etekli bir bayana ahlaksız gözüyle bakmak son derece çağ dışıdır ve cinsiyet ayrımcılığından doğmuştur .
unutulmamalıdır ki , her mini etekli ya da cesur bir giyim tarzı olan bayan , ahlaksız değildir , ayrıca kara çarşaf giymiş bir bayanın da ekstra ahlaklı ve örnek alınası bir kimse olması da şart değildir ... genelleme yapmak , bir çok istisnaya haksızlık etmekten başka bir şeyle de sonuçlanmaz .
ah o kız "birileri"nin kızı/evladı olursa ileride ancak o zaman hidayete erer de ahlaklı olur. işte o gün sanal ortamlarda ahlak dersleri veren online mollalar ne bok yerler çok merak ediyorum.
mini eteğin ahlaksızlık olarak görüldüğünü gösteren saçma başlıkların özel güzel yazılmış halidir efendim bir de buna yorum yapmak vardır o tadından yenmez niye yenmez sizene lan yenmiyor işte. onu bende bilmiyorum.