|
|
- muhteşem birşey.
(bkz: http://www.gayesokmen.com.tr/...)
- aşk her yaşta adlı dizide derya alabora'nın kızını yunus günçe'nin de eşini, aliye'de ise defne karakterini canlandıran oyuncu.
- mimikleri çok şirin olan şu sırlar çamaşır makinesi reklamlarında oynayan değişik bir güzelliğe sahip oyuncu.allah bağışlasın.
- show tvde yayınlanan gülpare dizisinde başrolü emre altuğ ile paylaşıyor şimdilerde. ilk olarak adını adı aşk olsun ile duyurup bir çok insanı oyunculuğu ve güzelliği ile büyülemişti zamanında. ama dizinin reyting kurbanı olmasıyla bir süre ortalardan kayboldu. aliyedeki küçük rolünden sonra şimdi gene başrolde çok güzel işler başarıyor ama bu gidişle bu dizisi de her an yayından kaldırılabilir.
- çamaşır makinesi reklamları için yaratıldığını düşünen bi kitle olsa gerek ki yine bir çamaşır makinesi reklamlarında gördüğümüz çok güzel, çok hoş, çok çok çok... kadın.
gaye sökmen ajans'ın web sitesindeki fotoğraflarında diğer kadınlardan çok keskin bir çizgiyle ayrılıyor kanaatimce.
bir de inanılmaz bir zuhal olcay havası var kendisinde. benziyor da. hani anne kızı, abla kardeşi oynasalar bir projede..(dixi, 28.06.2007 12:34 ~ 12:36)
- türkiye'deki en güzel kadındır. aksini iddia edenin gözüne gözlük, cebine sözlük...
- sabahleyin erkenden kalkıp, sanem çelik'in her daim uyku mahmuru sesine tahammül etmek pahasına aliye dizisini izleten, sevilen bir programmış gibi bir çamaşır makinesi reklamını dört gözle bekleten, sadece dünya gözüyle görmek için, vizesi otuz dokuz olan bir dersin finaline iki gün kala oynadığı tiyatro oyununa, beş yüz kilometre uzağa gitmeyi göze aldıran bir kadındır, tam manasıyla bir "gözlerim doluyor aşkımın şiddetinden, ağlamak istiyorum" insanıdır.
bunca cümleden sonra gerek kaldı mı bilmiyorum ama yine de söylemek istiyorum, öyle böyle değil, çok seviyorum kendisini. vallahi.
- benden baba olmaz isimli dizide ki performansı ile diziyi izlenesi kılmıştır. kendisi 1978 doğumlu olup, istanbul üniveristesi oyunculuk bölümü mezunudur.
(deulu, 27.07.2007 22:18)
- projesi için kendisine çamaşır makinesi fabrikası hediye edebileceğim dünya güzeli..
- (bkz: http://www.minetugay.com/)
- sınıf adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
- gülbeyaz'da nejat işler 'in oynadığı kadir karakterinin eski sevgilisi başak rolündeydi. burnu orada kemerliydi sanki, estetik sanırım. fakat çok duru ve masum bir güzelliğe sahip, mimiklerini ve ses tonunu çok iyi kullanan konservatuarlı oyuncu.
|