akp'li dostlarımızın diline yine pelesenk olacak sözdür kanımca.
25'li yaşlardayım, iyiyi kötüyü ayırt edebilecek kadar bir hayat tecrübesi geçirdim denilebilir, ama arkadaş ben böyle irade görmedim, nasıl bu kadar kör olabilir, sanki mühürlerde mıknatıs var, pusulada da akp'nin üzerine metal koymuşlar zorunlu olarak orayı damgalıyorsun.
oy vericek parti bulamıyorum diyip akp'ye veriyorsanız vermeyin kardeşim. herşeyi yapacaklar ve bunların yapıldığının kanıtları kabak gibi ortada olucak, hatta ve hatta deniz feneri davasında olduğu gibi örtbas etmeye çalışacaklar, senin oyunu almak için incik boncuk dağıtacaklar, sana dilenci muamelesi yapacaklar ve sen göz göre göre bu partiyi tercih edeceksin.
yazdıklarımı okudumda tam kahve ağzı gibi olmuş, baştan yazsam mı diye düşündüm, hani böyle sosyolojik ve psikolojik tespitler yaparak. istanbul'un varoşlarından tutupta, dini ve etnik kimlere girerek birşeyler mi karalasam dedim ama sanırım nafile olucaktı.
yazık arkadaş, biliyorum büyük konuşuyorum ama bundan sonra ekrana çıkıp, bizim dükkanları su bastı, elektriklerimiz kesidi, susuzluktan cenabet geziyoruz, açız gibi en ufak bir serzenişte bulunan birini duyayım hele hele o kadar oy verdik falan diye eklesin,
sürün köpek diye bağırmazsam adam değilim. ayrıca
böyle irade olmaz olsun.