|
|
- çileklisi* mükemmel olan milka şeysi. hayatın birkaç anlamından biri.
- çileklisine hasta olunan çikolata. ama maalesef her yerde bulmanız biraz zor.en iyisi bulduğunuz yerde lila pause'lere saldırmak ve size uzunca bir süre yetecek kadar stoklamak.
- özellikle çileklisinin tadına doyulamayan çikolata.
- yerken zamanı pause etme isteği uyandıran olağanüstü çikolata.
- iki gün önce aldığınız ve dolapta görünmeyen bir yere sakladıktan sonra unuttuğunuz, en mutsuz anınızda sözlükte başlığı görünce aklınıza geldiğinde "ulan aklımı seveyim dolapta vardı bundan" diyerek dolaba doğru atağa kalkmanıza sebep çikolata.
- (bkz: lilapause)
- çileklisi bağımlılık yaratan muhteşem hede.
- eskiden hindistancevizlisine tapardım.
şimdi çilekliyle avunuyorum.
anne lila çarpsınki ben yapmadım demişliğim bile vardır.
(bkz: çikolata bağımlılığı)
- lise kantininde fahiş fiyata satılan çikolata. karamelli olanı ağzı karıncalandırır. hele birde damağa yapışmışsa ders bayunca dilinizle oynarsınız çıksın diye. (bkz: o günler geride kaldı)
- yoğurt, pirinç, çilek, çikolata birbirine bu kadar mı güzel uyum sağlar dedirten milka şaheseri.
- gofret gibim, çikolata gibim bir şey
http://www9.plala.or.jp/...
- büyük ihtimalle lilapause kişisinin lilapause olma sebebi olan "orgazmik" -klişe de olsa, bu kelime tam karşılıyor- milka çikolatası.
bir de bu var; lila stars
- insanın içini bayan çileğimsi tadıyla, ikinci ısırıktan sonra yenmeyen, yenemeyen çikolata.
- ismini görünce bile yemesemde mutlu olduğum, gözümün önüne gelen sevimli çikolata. ayrıca çileğin ve çikolatanın kadınlar üzerinde afrodizyak etkisi yarattığı düşünülürse çilekli lila pause'un etkisi azımsanamayacak bir boyuttadır.
- milkanın güzide çikolatası en güzeli çileklisidir bu arada.
- milka markasının en güzel, en leziz çikolatalarından biridir. tadı orjinaldir, sürekli yeme isteği uyandırır. çilek rüyasıdır.
|