en kaliteli silgilerdendir. özellikle çizim yapıyorsanız kullanmanız gereken silgi budur.
çabuk parçalanması insanı deli eder. ayrıca tozlarından çok güzel hamur yapılır, insanlara fırlatılır.
gerçekten güzel silen bir silgidir. fakat, çok silgi çöpü bırakır ve bu çöpler ezilince kağıtta çıkmayan lekeler oluşturabilir.
kullandığım en temiz, iz bırakmayan, çöpü ile de bileklik ve de kolye yapabileceğiniz silgi.
küçükken sahiplerini epeyce kıskandığım silgi. nedeni tabiki silgi tozu bileklikleri..ne kadar silgi tozu yapsam da benim silgilerimden o kadar uzun bileklik olmuyodu...
büyük olan cinslerini yanlışlıkla masanın üzerinden yere düşürürseniz takip etmesi epey zor oluyor. çılgınlar gibi sekiyor ve nereye gideceği belli olmuyor.
sabun büyüklüğünde silgi yapmış tek markadır.
yimişeciktir böyle. ohhşş...
daha türkiye'de yokken teyzem belçika'dan getirmişti bana. kullanırdım büyük bir titizlikle. sonra iki abim birden öys'ye girecekti o zaman ve paylaşmak için ortasından ikiye bölüp gitmişlerdi sınava. ikisi de o sene kazanamadı... bilin bakalım neden? bir çocuğun ahını almak yeterli sebep bence...
piyasadaki en kaliteli silgidir.
*(z3yn3p, 13.11.2008 17:15 ~ 17:50)
kaşar peynirine benzeyen silgidir, süper siler..
gereğinden fazla silgi tozu yapan, kocaman olanlarının kolaylıkla dağıldığı, parçalandığı silgi. en iyisi pelikan. milan silgi bitti babs. izbe kırtasiyelerde satılan underground silgiler de var, gün ışığına çıkmayı bekliyor. onları denemekte fayda var. acayip kalitelileri çıkınca misal, milancılar nasıl ağlaşıyor ''ağiiyy nerden almış acaba'' diye. bana sorarlarsa annem almış diyorum.
ronaldinho'yu almasıyla ve kadrosunun kalitesiyle sahaları silip süpüren a.c.milan'ın sokaklarda aldığı takma ad.
süper silmeyen silgi. mesela bendeki milan silerken karalıyor. demek ki firma giderek kaliteyi düşürmeye başladı.
lisede sınav zamanı özellikle aldığımız silgiydi bu. tahta, cilalı sıraların üstünü milan silgiyle sildiğimizde matlaşırdı sıra ve üstüne kurşun kalemle çok rahat yazı yazılırdı. sonra da kopyayı döşerdik tabi sıraya. lise hayatıma çok büyük katkısı olan bir silgidir bu bağlamda. sağol milan.
küçüklüğümde milan futbol takımına ait olduğunu düşündüğüm ve inter'i tuttuğum için kullanmadığım silgidir..
(langara, 18.11.2008 14:00 ~ 14:34)
karper peynir şeklinde olanlarına bayılırdım yumuşacıktı ve leke bırakmadan silerdi.pembe rotring kalemle birlikte ne canlar yaktılar zamanında.heyhat.