belki ilginizi çeker
  1. · turgut berat karyot
  2. · toplu olarak kalınan dersler
  3. · itü kontrol mühendisliği
  4. · enerji iletim hatları
  5. · havalı ders adları
  6. · blg 212
gündem
  1. · uludağ sözlük
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · 2012
  4. · bir kadının bilmesi gerekenler
  5. · aşk
  6. · ezel
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · big menu
  9. · bilgez

mikroişlemci sistemleri  

1. bilgisayar mühendisliği bölümünün en babalı derslerinden biri.
    (aykut, 17.03.2004 01:10)
  2. sanırım dört seçenek var ve bayan değilseniz bu temel dersi eşref'ten almayın. ammmaa! şöyle de bir numarası vardır şahsın. kendine ait yük, top, akt, zart, zurtlu tuhaf assembly dili kullanır (shref ™® 1979) ve devam dersi gibi olacak gzs alınca bunları bilmeden gelirseniz sorun yaşayabilirsiniz. ama sırf size nedensiz kıl olduğu için µdan ff alabilirsiniz, berk hoca'dan hem hiç çalışmadan a/b falan almak var iken. çok öğrenecek bir şey de yok yani, borg'da mano'dan öğrenirsiniz, tekrar çoğu. sinirlerinize, gençliğinize yazık.
    (unruly, 30.01.2005 19:08)
  3. eğer berkten alırsanız daha sonra mikroişlemci uygulamaları, mikrobilgisayar laboratuarı, gerçek zaman sistemleri gibi derslerden alnınızın akıyla çıkmanız mümkün gözükmemektedir. çünkü örnek mikroişlemci dili ile öğretilen bu ders sonraki derslerinizde size gerekecektir.

"anlık yaşamak istiyorum ulen" diyorsanız tabii buyrun berkten gayet rahat geçebilirsiniz. ayrıca makine dili ile programlama temelleri bu ders ile öğretilir öğrenmek gereklidir.
    (what the hell, 30.01.2005 20:09)
  4. elektrik mühendisliği 5. dönem seçmeli derslerinden biri. güzelim enerji iletim hatları dersi dururken kesinlikle almayın öğüdünü verebileceğim ders
    (mys, 30.11.2005 11:24)
  5. öğrenciler arasında mikrop olarak da anılan ders.
    (ufkabakan81, 15.04.2006 20:00)
  6. eğer seçmeli olarak almayı düşünüyorsanız ve üstüne üstlük elektrik mühendisi olmayı planlamışsanız, çok gereksiz bir seçim olacak ders.
    (silversilver, 20.05.2007 20:23)
  7. bir kere bile yoklamaya imza atmadan sadece vizelere ve finale girerek bala göte geçtiğim ders.
    (cymbaline, 21.03.2008 03:02)
  8. eşref adalı'dan alıp da maazallah ilk seferde veya yüksek bir notla geçerseniz arkadaşlarınız size selamı sabahı kesiyormuş, (bkz: ben bugün bunu gördüm), çok şükür ikinci alışımda vasat bir notla geçmek suretiyle yırttığım derstir.
    (excalibur, 15.01.2009 16:31)
  9. uçak ve uzay bilimleri fakültesi'nde turgut berat karyot tarafından verilen 6. yarıyıl seçmeli derslerinden de biridir.
    (bart, 26.05.2009 23:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil