|
|
- (bkz: the streets)
- 4. nesil yazar. hoşgelmiş.
- tam olarak karakterini girilerine aktaran yazardır. sevilmeyen eserlerinde bile kendinden birşeyler yazmıştır.popüler olmak, sevilmek ya da sevilmemek gibi bi derdi yoktur.kendi çapında takılır.iyidir, hoşsohbettir, biraz da hıyardır hepsi bu.
- kendisi dj'dir. aynı zamanda mimarlık öğrencisidir. kızlar tarafından çok çekici olduğu da söylenmektedir
- kendisine imrenmekten kendini alamadığım yazar. (bkz: @1315126)
- kanımın kaynadığı eğlenceli bir arkadaş. ayrıca sevdiğinden değil sırf dikkatleri dağıtıp ben özgürce yemek yiyeyim diye künefeye ekmek banmıştır.
- bir demet ayarı abi yoluyla bana sunmuş*,bilgisiyle hizmete hazır sözlüğünüzün yazarı.
- counter strike bomba kurmak yasak zirvesi 'nde yanyana kapıştığımız,esprili ve hoş sohbet,biraz dalgın* nesildaş.
- taşkışla koridorlarının gülüdür kendisi. ne zaman görse beni kollarını açıp koşar bana. elimi öper. "anne" "ben bir kıza aşık oldum anne" "anne ben yine mi piç kaldım anne?" gibi sorularıyla kendisine beslediğim sevgi ve şefkati kat kat arttırmıştır. ona inancım sonsuz bir gün o da mimar olacaktır. tabi önce beni izlemesi gerekmektedir. hatta kasarsak beraber mezun olacağızdır. ilk izlenim "pek bir ortam çooocuuudur" ama içini bilmek lazım bence (idda etmiyim ama ben bildim gibi azcık)
(arch, 12.04.2007 00:11 ~ 00:18)
|