görseller
miika tenkulamiika tenkula
miika tenkula 
belki ilginizi çeker
  1. · sözlük yazarlarının hayalleri
  2. · ville laihiala
  3. · mourn
  4. · erdem tatar
  5. · dünyanın en mükemmel üçlüleri
  6. · ever frost
  7. · öldüğüne inanılamayan insanlar
  8. · mika tenkula
  9. · sentenced
gündem
  1. · yerli şarkılarda geçen mükemmel sözler
  2. · sevgiye cinselliği bulaştırıp kirletmek
  3. · itü sözlük
  4. · yakışıklı erkeğe yakışıklı diyebilen erkek
  5. · öss de türkçeyi fulleyen sözlük yazarı
  6. · 14 mart 2010 galatasaray ankaragücü maçı
  7. · dünyanın en çekici erkekleri
  8. · türk kızındaki frijit takıntısı
  9. · base

miika tenkula  

1. 1991 yılında basscı taneli jarva'nın gruba dahil olmasından sonra sentenced ilk albümü olan shadows of the past' ta vokal yapan* ve daha sonra taneli jarva'nın vokale geçmesiyle grupta vokal görevini bırakarak, grubun lead gitaristi olarak 2005 yılında grup dağılana kadar devam eden, son zamanlarında aldığı kilolarla tombul bir hale gelen grup elemanıdır.
    (kejura, 27.01.2007 02:35)
  2. şu aralar ne yaptığın gerçekten merak ettiğim ve netten tüm armalarıma rağmen öğrenemediğim adam...
    kendisini hangi projede , grupta bulanacaksa bilmek, duymak, bulunduğu albümü almaki istyorum... zira kendisinde sentenced dağıldığından bu yana ses soluk alamıyoruz... müziği bırakma ihtimalini düşünemiyorum keza hangi müzisyen hatta bestekar müziği bırakabilir..üretmeyi bırakabilir..
    (deumleu, 14.05.2008 04:01 ~ 04:02)
  3. artık aramızda olmayan sentenced ın her şeyi.üzücü ama çok üzücü bir haber.
    (floydzede, 20.02.2009 03:56)
  4. öldüğünü duydum birkaç yerden. umarım doğru değildir.
    (hplovecraft, 20.02.2009 14:50)
  5. dün gece evinde ölü bulunan muhteşem besteci ve gitarist, 35 yaşındaydı.
    (bkz: rest in peace)
    (uçuçböceği, 20.02.2009 20:28 ~ 20:28)
  6. "goodbye to miika

miika tenkula, former lead guitarist and main songwriter of the acclaimed finnish band sentenced, passed away earlier today (thursday, february 19) at the age of 35.

but the official cause of miika's death has not yet been released.

this is a moment of speechless, it's a great loss..

rip."

facebook güncellemelerine bir bakayım demiştim kırk yılın başı. neye uğradığımı şaşırdım.

huzur içinde uyusun.
    (siz hepiniz ben tek, 23.02.2009 23:14 ~ 23:16)
  7. ne olursa olsun sentenced hayranlarını oldukça üzmüş olan insan. hatta o kadar ki yurtdışındaki kardeşim arayıp "lan, çok üzüldüm lan. sen de üzüldün mü?" gibi embesilce sorular sordu. dürrük kafa, teyzem vefat etti haberin yok, mal gibi oralarda ağla. andaval.
    (gospodin petro je dosao ponovo, 12.03.2009 13:21)
  8. sadece mourn'u yazmış olması bile muhteşem bir gitarist olarak hatırlanmasına yeter.
    (horny meydan, 03.01.2010 15:14)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook