turkcell'den ucuza net paketi alarak telefonla ortamlara dalması, sözlük camiasında fink atması götünde patlamış, turkcell kadar mükemmel olmayan telefonundan türkçe karaktersiz yazılar girerek çaylaklık yoluna sürüklenmiş birinci nesil arkadaş.
sadece "energy per carbon" terimini anlatmak için bana tüm biyokimya bilgisini açacak kadar cömert doktor adayı. nasıl olduğunu anlamadım, bir ara bir krebs çemberi geçti, sonra atpler filan bulduk, ve en sonunda tek suçlunun glikojene (ya da glikoza her neyse) bağlanan o aşağılık fosfat olduğuna karar verdik (fesat da fosfattan geliyor zaten). her şeye rağmen benim gibi kimyayı seneler öncesinde bırakmış bir insana glikozda ve yağ asidinde enerji üretimini anlatabildiğine göre başarılıdır bu insan. allah razı ossun kendinden.
yazdıklarından öyle anlaşılıyor ki ankaralı ve ankara'nın çok soğuk ve karsız kışlarından memnun olan yazar. dikkatli yazar, soğuğu sevse dahi sıcak yazar...
nickaltına giri girilince, yüreği her yazar gibi pır pır eden, bir yandan götü kalkan, bir yandan sol frame de isminin görülmesinin heyecanıyla ne yapacağını bilemeyen yazardır. (yazardır ne lan, yazarım, itüsözlüğe geldim geleli tayyip erdoğana döndüm, o birinci çoğul şahıs kullanıyor, ben üçüncü tekil. arada çok fark yok, hepsi hepsi bi satır)
an itibariyle anatomi çalısırken sözlüğe yazan,dolayısıyla iki başlıktan birinin bir kemik ismi olmasını sağlayabilmiş,ancak ilerleyen zamanlarda bu huyu devam ederse sözlüğün halinden ciddi anlamda endişe edebileceğimiz durumları yaratan,hacettepeli meslektaş.kolay gelsin diyoruz.
farklı bir yazar, gerçekten kısa yazılarında bile çok ince ayrıntılar yakalayabilmek mümkün. mizahına ise söyleyebilecek bir övgü bulamıyorum. hep yazsın, hep okuyalım. bir ara kankalarından müzdaripti, şu an iyi sanırım bakan falan oldu diyolar daha bi hayrını görmedik.
sözlüğün en şeriatçı yazarı. doğarken bile hu çekerek doğmuş. ilk pardesüsünü alıp saçlarını üç numaraya vurdurarak sokağa koltuk altında kuran ile çıktığında sadece 3 yaşındaymış. öyle ki, 5 yaşına geldiğinde ağzına şiş sokup psikopat bir biçimde evde dolanıyor, etrafındaki laikleri taciz ediyormuş.