belki ilginizi çeker
  1. · midtown madness 3
  2. · midtown madness 2
  3. · need for madness
  4. · bilgisayar oyunlarından öğrenilenler
  5. · kült oyunlar
  6. · checkpoint
  7. · eski bilgisayar oyunlarını yeniden oynamak
  8. · makasa girmek
  9. · sürtünmesiz yüzey
  10. · hayata eklenmesi gereken tuşlar
gündem
  1. · beşiktaş
  2. · her yerinden öpüyorum rüştü
  3. · boylumlama
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  8. · access denied
  9. · uykunun kaçması

midtown madness  

1. ikinci versiyonu pek zevkli olmasa da ilk versiyonu uzun süre oynanabilen oyun. multiplayer oynarken deli gibi bug olmasına rağmen birçok yarış oyunundan daha zevklidir. binaların üstüne zıplayarak veya garajlara saklanarak haritayı tam olarak bilmeyen rakipler delirtilebilir.
    (aqua, 01.02.2005 01:34)
  2. microsoft tarafından piyasaya sürülmüş "aha ben de yarış oyunu yaptım" kıvamındaki oyunu..oyun üzerinde çok çalışılmadığı bellidir lakin eğlendirdiğine kesin eminin..otobüs sürmek gibisi yoktu o oyunda..belki de microsoft çalışanları kafalarını biraz age of empires 2'yi kodlamaktan kaldırabilseler ve şu oyuna birkaç rötüş yapsalardı daha iyi olabilirdi..
    (zeus, 01.02.2005 01:37 ~ 01:37)
  3. zamanında "altın çalmaca" (multiplayer) oyunuyla gönüllerde taht kurmuş oyun.
    (neverlander, 11.10.2006 19:39)
  4. oyunun görev bitirme tarzı bölümleri bana göre çok sıkıcıydı. tipik checkpoint geçme, zamana karşı, rakiplere karşı yarışlar bayıyordu insanı bir süre sonra.

ama özellikle multiplayer modu ve şehirde gezip tozabileceğiniz cruise modu oyunun en zevkli noktalarıydı. sırf araba açmak için katlandığınız bölümleri bitirdikçe yeni arabalar kazanırdınız. ve bu araçlarla şehirde tur atma dönemi başlardı bir süre sonra. ne kadar hantal da olsa bana göre otobüs en çok seçilen araçlar arasındaydı. kocaman aracı böyle dikkatli dikkatli sürme denemeleri yapmak, hayali yolcu taşımalar falan ne kadar boş görünse de oldukça zevkliydi.

ayrıca oyunu oynayan kimi gördüysem bu oyunu oynarken arkadan winamp'ten şarkı dinlerlerdi. arabayla şehirde gezerken arka planda en çok sevdikleri grup çılgın atardı. bir nevi radyo gibi. bu işi abartıp film açanları, film sesini dinleyenleri bile gördüm ben.

sonuç olarak gubidik fizik kuralı salaklıkları, sert köşeli grafikleri da olsa çıktığı dönemde çok yoğun olarak oynanmıştı. ben mesela çok uzun süre oynadım. bu arka planda müzik çalma davasına bazı albümleri o kadar özümsemişim ki, hala o albümleri dinlediğim zamanlarda bu oyun aklıma gelir.

(bkz: kill em all)
    (sycrone one, 22.12.2007 23:08)
  5. sonraki versiyonu ilki kadar heyecan vermeyen oyunlar sıralamasında başa oynayan oyunlardan.
    (aksamustune dogru kis vakti, 22.12.2007 23:12)
  6. bu oyunu arkadaşlarla oynadığımız zamanlar nfs underground vardı piyasada. deli partikülleri, hoş ışıklandırmaları, gerçekçi fizik kuralları yoktu belki ama midtown madness hep daha fazla oynanmıştır tarafımızdan. hele altınlı multiplayer modunda az takılmadık, arabaların girdikleri şekillere* az yarılmadık.

tanım da yapalım legal olsun: eğlence için grafik kalitesinin o kadar gerekli olmadığını kanıtlayan süper oyun.
    (snowfall, 22.12.2007 23:30)
  7. gözümden yaş gelene kadar oynadığım nadir oyunlardan biriydi vakti zamanında. insanların üzerine üzerine arabayı sürmek, onları çığlık çığlığa bağırtmak en büyük zevkimdi. sonra sıkılınca oyundan adam gibi çıkmak yerine gidip bir duvara toslamak. çocukluk işte; ama beni yanlış tanımanızı istemem. deli değilim, manyak hiç değilim. ve en önemlisi henüz ehliyet sahibi değilim.

(bkz: midtown madness 2)
    (bkz: midtown madness 3)
    (seni kendime sakladim, 05.02.2009 00:38 ~ 00:38)
  8. iyi, güzel, zevkli oyundu ancak şöyle iki şehirde dolaşayım, daşşaklarımı yayarak dediğinizde sinir harbi yaşardınız. oyunun kesinlikle en salak yanı ai araçların ışıklarda durmaması, gelip size çarpması sonra dörtlüleri yakmasıydı. trafik felç olur iki gıdımlık zevkiniz rezil olurdu.

ikincisinde iki şehir vardı londra ve san francisco olmak üzere...londra da park halindeki araçların arasına park etmeye çalışmak da büyük zevk verirdi hani
    (rassidan, 05.02.2009 23:20)
  9. lise yıllarında bilgisayar laboratuvarında saatlerce bıkmadan usanmadan oynadığımız oyun. o zamanlar nfs underground piyasada vardı ancak biz eskinin tadından, londra sokaklarından, san francisco köprüsünden bıkmamışız ki midtowndan hiç vazgeçemedik.
    (undiscovered man, 05.02.2009 23:31)
  10. vakt-i zamanında mahsun kırmızıgül'ün albümünün bonusları arasında trial versiyonu bulunan oyun.*
    (mümkünsüz, 05.02.2009 23:37 ~ 06.02.2009 18:18)
  11. 2.si için "olsa da oynasam" dediğim oyundur.
    (archi, 05.02.2009 23:40)
  12. 2 si olanı için midtownmadness2.de adlı zilyon çeşit araba indirebileceğiniz güzide bir site vardır.. vintage lar f1 arabaları havada uçuşur bu site sağolsun.. ayrıca bu oyunun katkısıyla san franciscoya koyun beni kaybolmam.. mustangimi sahile çekip golden gate ve yelkenli manzaralarıyla az müzik dinlememişimdir.. kendisini özleten oyundur..
    (robadan, 05.02.2009 23:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil