görseller
microsoft word 

belki ilginizi çeker
  1. · word
  2. · microsoft office word
  3. · dochtml
  4. · her şey ayrı yazılır
  5. · sözlükle ilgili abartılı istekler
  6. · bab ı esrar
  7. · print preview
  8. · uluslar arası
  9. · write
  10. · ms word
gündem
  1. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  4. · beşiktaş
  5. · ugg
  6. · colin kazım richards
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · sevildiğini bir türlü anlamıyormuş gibi yapmak
  9. · kavun

microsoft word  

1. belge yazımında kullanılan bir office programıdır. uzantısı doc şeklindedir. atası windows 3.1 'deki write yazılımıdır.
    (dünyayı kurtaran adam, 22.03.2007 17:30 ~ 12.11.2008 19:25)
  2. otomatik düzeltme özelliği sayesinde "herhangibirşey nasıl yazılıyor lan?" iç sorusuna cevap almak için kullanılan program. başka fonksiyonları da var tabi.
    (stairway to heaven, 24.04.2007 01:20 ~ 01:26)
  3. '' ben bu programı eksiksiz biliyorum lan '' diyebilecek az kişinin olduğunu tahmin ettiğim program. keşfedilmeyi bekleyen amazon ormanlarındaki bir canlı gibi.
    (deniz büyücüsü, 24.04.2007 15:25)
  4. programı açıp:

=rand(200,99)

yazdığınızda:

- hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üzerinden atlar.

mesajını veren program.standart kullanıcılar için excel gibi keşfedilmemiş bir sürü özelliği olduğunu düşünmekteyim muntazaman.
    (stone cold, 21.07.2007 18:08)
  5. otomatik düzeltme ayarlarını hangi okumaz-yazmaz insanın yaptığını merak ettiğim program. ne yazarsam yazayım, üstünden mutlaka geçmem gerektiğini öğretmiştir bana.
    (bkz: vereydin ispikçilere daha iyisini yaparlardı)
    (ven, 24.07.2007 10:52 ~ 10:52)
  6. freehand, photoshop vs.. programları kullanan birinin yönlendirilmemesi gereken programdır.
    programı yazan arkadaşlar, bir yazı ve herhangi bir resmi yanına iliştirmek için bu kadar uğraşmaları göz yaşartıcı.
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 29.02.2008 17:35)
  7. 2003 versiyonundan itibaren yazım önerileri de veren can ciğer. türkçe'ye olan dostluğu ile gönülleri fetheder. mesela "anektod" yazdığınızda "yabancı kökenli 'antektod' sözcüğü yerine 'hikayecik' kullanabilirsiniz" diyebilir. bazen yüklemi olmayan bir tümce yazarsınız hemen o tümcenin altı hemen yeşil çizgi oluverir: "yüklemsiz tümce". buraya kadar tamam ama son aldığım uyarı "yok artık" dedirtti: "çok uzun tümce"

(görsel: microsoft word/8678)
    (karizmatik, 02.04.2008 11:34 ~ 11:35)
  8. yazım önerileri teknolojisi sayesinde, "metro" yazdığımda yerine "yer altı treni" diyebilecek kadar yetenekli kelime işlemci.
    iyi hoş ama yine de her boka maydonoz olmamasını temenni ediyoruz. ben orada çikolata olan metrodan bahsediyordum çünkü.
    (selenosistein, 07.09.2008 08:19 ~ 08:23)
  9. 2007 versiyonunda dosya uzantısı .docx'tir.
    (nenya, 26.01.2009 12:40)
  10. yazdığım ingilizce kökenli kelimelerin, gramer, imla hatalarının altını kırmızı ile çizmesine alışmıştım da, bugün yazdığım dizayn edilen cümlesinin altını yeşille çizip de “bu gudik niye çizdi lan şimdi altını?" diye merak ettiğim zaman yabancı bir kelime olan dizayn edilen yerine tasarımlanan ı da kullanabilirsiniz diye not çıktı. aklıma isaac asimov’un kendi kendine hikaye yazmayı öğrenen bilgisayarı anlattığı hikaye geldi.

ben de alta yazdım,

-sen o koca çeneni kapasan nasıl olur word?

kendi kendine harfler belirdi.

-sus yoksa format atarım bilgisayarına.

pıstım,

-peki abi yazdım. abi’yi ağabey olarak düzeltti. terminator: rise of the machines de böyle başlamıştı sanırım.
    (muhayyel zartalos efendi, 13.04.2009 12:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil