jack: kimsin? neyin nesisin?! scofield: şimdilik bir yabancıdan ibaretim.. sawyer: sonra ne olacağını sanıyorsun hapishane kaçkını!? scofield: kurtarıcınız.. locke: nasıl yapacaksın onu?! adanın gözünü sen de mi gördün? scofield: hayır, ama merak etmeyin kurtarıcam sizi.. mr. eko: insanlar değişik şekillerde de kurtarılabilir michael.. michael: bana mı dedin eko?! mr. eko: ... michael: bana mı dedin dedim.. mr. eko: ... charlie: eeheh, yine sessizlik yemini etti bu adam.. ana-lucia: 40 gün 40 gece eğlence var desenize.. charlie: ehhehhehe.. shannon: kesin gülüşmeleri, bir ses duydum galiba.. michael: walttur, walt.. charlie: hahaahahahahah! michael: git bi bak, geberme ama.. ana-lucia: ben burdayım bir sorun olmaz =) sayid: orada burada her yerde sorunsun sen be.. hurley: ben acıktım.. scofield: işte tam da onu dicektim ben.. hurley: ?! scofield: bu adamı olabildiğince yedirmemiz gerek beyler bayanlar.. jin: ou çan kim no kantı bou kan kin?!? sun: hurley'e yemek yedirmemiz gerekiyormuş hayatım.. charlie: ahudhasudhsudhasu karı türkçe de biliyormuş lan, koptum..enişte kızmasın ahhahha.. sun: shut da fuck up! sawyer: ee, ne olacak ki sonra yarım dünyayı yedirince? scofield: şişecek ve suyun kaldırma kuvveti yardımıyla üstüne atlayıp, denize açılıp, uzaklaşacaz.. desmond: olmaz! scofield: ..?! jack: adam olmaz diyorsa olmaz scofield, ben bunu bilirim.. scofield: neden? desmond: olmaz dedim.. scofield: ...? desmond: because no matter what i do, you'll die charlie!! scofield: hurley diyorum hurley! desmond: tamam ben de charlie diyorum.. scofield: ...? desmond: adam kontrolden çıkıp charlie'yi yicek çünkü.. charlie: puhahahaahahahhahhhah..ne?!
mimar olarak ilk işi mr. eko'nun kilisesini bitirmek olabilir. sonra mikhail'in evine gidip, oradaki sistemlere sayyid ile birlikte el atarak, sarah'ı arayabilir.
jack ve sawyer la birlikte adadaki yakışıklı oranı artardı.kate e yazardı bu, sara yı unuturdu tabii yok kate yok ana lucia falan.o değil de,dövmelerinde adadan kaçış planı bile bulundurabileceğinden kuşkulanırım ben.
kendisinde hedefe giden her yol mübahtır anlayışı olduğu için sawyerle kanka olmasının bekleneceği durumdur. ayrıca cia hemen scofieldın peşine düşeceğinden bulunmaları çok da uzun sürmeyecektir.
alexander mahone'nun da adaya düşmesi demektir aynı zamanda.zira alex abimiz "micheal nerde ben orda" hayat felsefesiyle yaşadığından micheal'ı yalnız bırakmıycaktır.e alex geliyosa ,lincoln burrows haydi haydi gelir.micheal'ı adadaki kötülüklerden koruyacak bir kaba kuvvete her daim ihtiyaç vardır.
fernando sucre ne mi yapar ? ne yapıcak marie cruz'un peşindedir o allah'ın karı köpeği! kankan adalara düşmüş sen hala aşk sevgi diyosun! olsun biz seni böyle sevdik.
michael scofield yanına bir de jack bauer'u alırsa adada hiç bir sorunun kalmayacağı kesindir,üç güne kalmaz kurtarır iki kahraman adadakileri,ne sır kalır ortada ne gizem,tabi john locke onları gelir gelmez patlatacağı için adanın gizemini çözme fırsatımız olacak muhtelemen.
öküzden imal abisi lincoln de bağrını açarak peşine düşerdi.elinden geldiğince çalışır, adaya bir bar kondurup sara tancrediile happy hour olayına girerdi.kalın boyunlu lincoln ise barmen olur,jack le sawyer ı kafa kafaya tokuştururdu.
scoffield: sizi kurtaracağım bu adadan, işte sırtımda da buranın planı. dövmelerle işledim. yüksek mühendisim ben. dereceyle bitirdim hem okulu.
sawyer: bana bak, mr. national geography, boşuna girme bu liderlik triplerine, kate benim.
scofield: mnskym burdan ekmek yok bana, lan charlie!
charlie: buyur abi?
scofield: mfö den şeyi çalsana bana, yalnızlık ömür boyu???
charlie: anlıyorum abi.
hemen ada'dan kaçış planları yapmasının ilk adımıdır.bu kaçış planı için bir tedarikçi bulmak zorundadır.fox river'da abruzzi , sona'da t-mac hayranı çocuk ve ada da tabiki sawyer! yalnız sawyer texas çocuğu yer mi bu numaraları ? yemez..scofield'a "beni de yanında götürürsen herşeyi bulurum" diyecektir.olaylar gelişecektir..
kaçış günü geldiğinde durumu tahmin etmek zor olmasa gerek.
micheal scofield'ın emekliye ayrılması demektir. bütün amerika sınırları içinde aranılan insan durumundan kurtulduğu gibi ailesinden bu adada kimse olmadığı için kimseyi kurtarmak zorunda değildir. mühendisliğini konuştururarak kendine adada bulunan ahşaplardan canavar gibi güzel bir ev yapar, es kazada adada bulunan hatunlarda birini ayarlarsa gel keyfim gel. kendi çapında robinson cruise misali yaşar gider.
sürekli kısık sesle, gözler kısık şekilde konuşur. karizma yaratan o 3 numara saçlar ise yalan olur. gerçi adanın maşallahı var. darma inişıtiv bulur buna da bir çare, berber sıteyşın koyar olur biter, ya da koymuştur daha bilmiyor da olabiliriz. ee lost bu, dizi biter soru bitmez.