kill bill volume 2 ile beyazperdeye dönüş yapmış, bu film haricinde belki de en iyi reservoir dogsdaki performansıyla hatırlanabilecek yığınla filmde oynamasına rağmen kimsenin adını bilmediği kısık gözlü kişi. ses tonuna hasta olunanlardan.
reservoir dogs da hem fiziğine hem de oyunculuğuna hayran kaldığım kill bill volume 2 de izledikten sonra "öeh bu aynı adam mı" dediğim şahıs...o mükemmel vücut gitmiş, çırpı bacak geniş omuz uzun saçlı kovboy şapkalı iğrenç bi eleman gelmiş. şaşırdım.
25 eylül 1958 doğumlu aktör oyunculuk çalışmalarına chicago'daki steppenwolf tiyatrosunda john malkovich'in öğrencisi olarak başladı. against all hope (1982), racing with the moon (1984) and the natural (1984) gibi filmlerde ufak roller almış olsa da kill me again (1989)'deki ve thelma& louise(1991)'de louise'in sert erkek arkadaşı jimmy rolüyle popüleritesi arttı. ancak herkesi hayran bırakması quentin tarantino'nun düşük bütçeli yapımı rezervoir dogs (1992)'daki pskopat mr blonde rolü sayesinde başardı. ardından da free willy(1993) ile sadece piskopat insanları değil aile babası rolünün altından da başarıyla kalktı. diğer iyi performansları arasında the getaway(1994), mullholland falls (1996),donnie brasco(1997), ve kill bill1&2 (2003-2004) sayılabilir. sadece filmlerde değil video oyunlarında da seslendirme yaptı. ( grand theft auto3 ve driver3)ayrıca tipinin aksine içinde de bir şair yatıyor, 4 tane şiir kitabı var(beer, blood, and ashes", "eat the worm", and "burning in paradise"). bir röportajında " çocuklar beni özgür willy'deki glen olarak hatırlayıp yanıma gelmek istiyorlar ama anne babalar da beni rezervuar köpekleri'ndeki rolümle hatırladıkları için gitme onun yanına diyerek çocuklarına engel oluyorlar." demiş.