belki ilginizi çeker
  1. · bi sktir git dedirten amerikan filmleri
  2. · sonunda vay anasını denilen filmler
  3. · richard grieco
gündem
  1. · beşiktaş
  2. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  3. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · tv izlerken eksi butonu aramak
  9. · imkansıza aşık olmak

michael dudikoff  

1. amerikan b sınıf filmlerinin kralı.
    (headfucker, 13.05.2004 16:28)
  2. her filmi "aksiyon filmlerinin büyük ustası" benzeri bir sloganla tanıtılan aktör. biz sıkıldık operasyondu, özel birlikti, ninjaydı faso fiso kendi sıkılmadı. bir steven segal bir bu. bir ara segal show tv'yi bu da atv'yi işgal etti, aylarca düzgün bir aksiyon filmi seyredemedik. babası rusmuş*, rusçayı da akıcı konuşurmuş.
    (spyder, 13.05.2004 17:09)
  3. (dr conners, 27.08.2004 14:52)
  4. yakışıklı çocuk vesselam. o saçlarını kabartma tekniğini öğrendiğim gün ortamlardan kaldırmadığım hatun kalmayacak.
    http://www.dudikoff.com/...
    (easy company, 06.02.2006 11:04)
  5. genelde atv'de yayınlanan intikam ...... şeklinde isimli filmlerin büyük oyuncusu.

ayrıca bunu insanı da içinde barındırarak ilgili şekilde bir arkadaşımın başından geçen şöyle de bir olay var;

arkadaş sarışın, yeşil gözlü bir insandır ve ailesi ile tatil köyündedir, yalnız başına masada oturup ailesinin yemeğe teşrif etmesini beklerken tuttuğu masayı temizlemek için sıcakta saatlerdir çalışmaktan bezdiği her halinden okunabilen bir garson gencimiz gelir;

g: nasssın domuzz!? (turist sanıyor tabii, sarışın falan ya türk olamaz sanki)
    a: efendim?
    g: şeeey, eee, şeeey.. akşam michael dudikoff'un filmi var da atv'de nasılsın domuz diye onu düşünüyordum.
    (theone, 26.06.2006 02:46)
  6. ninjanın hasının japonyadan değil amerikadan çıkacağını bilimsel olarak ispatlamış sahsiyet. hatta bunun filmini de yaptılar.
    (nicknicktir, 26.06.2006 09:26 ~ 15:52)
  7. antitezi atv gece yarısı aksiyon filmleri kuşağının karanlık prensi, holywood emekçisi richard grieco'dur. kendisi jack ise grieco sawyer'dır. (bkz: lost) aslında emin değilim. belki de grieco'nun özünde iyi bir insan olmasını istiyorum.

dudikoff, sırf adıyla bana sırasıyla dummkopf, nein davut ve bizimkiler'i çağrıştırsa da kendisi bu sektörün kompetanlarındandır ayrıca chuck norris gibi total jim ya da abshaper reklamlarına çıkıp piyasa olmamıştır, underground kalmıştır, ya da ben görmemişimdir. başlıkta bir sürü isim geçmiş ama bir holywood kavga emekçisini de saygıyla anmak gerekirse:
    (bkz: mark dacascos)
    (iao, 25.02.2007 17:27 ~ 17:28)
  8. çocukluğumuzda amerikan ninja filmi ile ün salmıştı. çok düşünmüştüm acaba street fighter oyunundakii guile karakterini yaparken bu abiden mi esinlendiler diye. zira, saç stili, sarışın oluşu ve tarzı guile'ı anımsatıyordu. street fighter filmlerinde van damme yerine daha çok yakışırdı bu abimiz guile rolüne.
    soy isminin off'lu oluşu babasının rus olmasına bağlıdır.
    (tekmeleyen kuş, 25.02.2007 17:54)
  9. bizim özel tv kanallarının çok ekmeğini yediği bir b filmi oyuncusu (aktör demedim dikkat ederseniz).
    (bkz: lorenzo lamas)
    (keyif pezevengi, 02.09.2008 17:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil